Hoppa till innehåll

Flyttfirma Karlshamn

Låt oss sköta din flytt till, från eller i Karlshamn. Vi har lång erfarenhet fårn branschen och regionen. Begär en kostnadfri offert från en uppskattade flyttfirma i Karlshamn.

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  En bra flyttfirma i Karlshamn

  Vi är en professionell flyttfirma i Karlshamn som hjälper till med flytt, städ, packning och bärhjälp. Vi har lång erfarenhet i branschen och god kunskap att hjälpa till med hela processen kring er flytt. Anlita oss för bäst möjliga service.

  MB Flytt och Städ började som en flyttfirma i Malmö, men är numera aktiva i flera delar av Sverige.

  Vi erbjuder en snabb och säker transport av ditt bohag när det är dags att flytta. Oavsett om det är en liten lägenhet, stor villa eller ett sommarhus som ska byta adress så står vi redo för dig.

  Karlshamn flyttfirma
  En professionell flyttfirma i hela Blekinge

  Verksamma i hela Blekinge

  Vi är idag verksamma över flera delar av Sverige och hjälper dig med din flytt över hela länet.

  I Skåne har vi fyra olika kontor som vi utgår från, strategiskt placerade i länet så att du slipper betala stora summor pengar för att vi ska ta oss till och från din stad.

  Flyttfirma Karlshamn – Omdömen från kunder

  Flytt och bärhjälp i Karlshamn

  En flexibel flyttfirma

  Vi strävar efter att alltid vara så flexibla som bara möjligt när du väljer att ta hjälp av oss för att ta hand om din flytt. Är det så att du inte har möjlighet att sköta flytten under dagtid på en vardag så kan vi många gånger hitta andra tider som kan passa.

  Ibland önskar våra kunder att en flytt ska gå så smidigt som möjligt p.g.a. oförutsedda och plötsliga händelser såsom skilsmässa eller bortgång. Vi som flyttfirma i Karlshamn är därför vana att arbeta både diskret och effektivt. Hos oss ska du kunna känna dig trygg och säker på att vi alltid är professionella och vänliga.

  Vi är även flexibla när det kommer till var du önskar flytta, och vad som ska flyttas. Vi utför även distansflyttar. Så är det så att du flyttar från Karlshamn till en ny stad långt borta så är det inga bekymmer för våran del.

  Flyttföretag i Karlshamn med kunden i fokus

  Vi vet att varje flytt är unik och att det kan kännas krångligt och svårt när man väl bestämt sig för att flytta. Det är just därför vi finns där – för att underlätta och göra din flytt så enkel och okomplicerad som det bara går.

  Vi som flyttfirma lever på vårt goda rykte och lägger stor vikt vid att lyssna till våra kunders behov och önskemål. Vi anser oss vara en tillmötesgående flyttfirma i Karlshamn som alltid vill att dina önskningar som kund ska sättas i fokus.

  Därefter försöker vi anpassa oss så mycket det bara går, och alltid leverera vad du förväntat dig.

  MB genomför en flytt i Karlshamn
  Privata och företagsflyttar i Karlshamn

  Trygghet och säkerhet i första rum

  Trygghet och säkerhet kommer alltid i första rum för oss. Vi lastar och packar som om alla saker är det mest värdefulla som finns. Vi förstår att ni kan ha både föremål som är känslomässigt oersättliga såväl som ekonomiskt värdefulla.

  Vi på MB Flytt i Karlshamn har lång erfarenhet och kvalitetssäkrar all personal löpande för att försäkra oss om att vi alltid kan leva upp till vad vi utlovar.

  Om olyckan skulle vara framme så är alla dina ägodelar fullt försäkrade under hela flytten.

  Varför ska man välja MB Flytt av alla flyttfirmor i Karlshamn?

  • Vi planerar din flytt i Karlshamn tillsammans med er och ni får en tydlig offert över kostnader och vad som ingår för att ni ska ha full trygghet genom hela processen.

  • Vi packar med omtanke och använder speciella filtar och material för att skydda er egendom.

  • Vi har god lokalkännedom och kan därmed välja bästa rutten i Karlshamn för att spara tid och pengar åt våra kunder.

  • Vi gör vårt yttersta för att se till att flyttjänsten orsakar så lite tidsförlust för er verksamhet som möjligt.

  • Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar om olyckan skulle vara framme.

  • Vi är stora och starka, men också omtänksamma och snälla.

  • Vi hjälper dig genom hela processen, inte bara med att bära tunga grejer.

  Effektiv och försäkrad flyttfirma i Karlshamn
  MB Flytts personal under arbete

  Vi hjälper även till med Flyttstäd

  Utöver att bära grejer och se till att flytta ditt bohag så erbjuder vi självklart även professionell flyttstädning i Karlshamn.

  När du anlitar oss att utföra flyttstäd så ingår alltid en städgaranti, vilket betyder att om något inte skulle uppfylla de krav som ställs från fastighetsägaren så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Boka oss för flytt i Blekinge

  Magasinering

  Vi brukar säga att finns det ytor så fyller man upp dem. Med magasinering får ni en riktigt bra anledning till att rensa och ni slipper även rota runt i era förvaringsutrymmen hemma.

  Har ni saker eller ägodelar som inte får plats i ert nya boende, eller helt enkelt behöver ställa undan lite grejer tills ni kommit på plats igen?

  I så fall kan vi hjälpa er med magasinering i säkra och torra lokaler. Ni kan vara trygga med att vi ser till att ta väl hand om era ägodelar, och när ni behöver de igen så transporterar vi dem till önskad plats. Enkelt och bekvämt. 

  Läs mer om hur magasinering av bohag går till här och kontakta oss för priser.

  Låt oss sköta hela din flytt i Karlshamn

  Vi hjälper dig med flytten i Karlshamn oavsett om det bara är några lådor eller ett helt bohag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi ger offert på det arbete du vill ha utfört.

  Den moderna flyttfirman behöver inte bara bestå av stora, starka flyttkarlar som orkar lyfta pianon och skrymmande möbler. Den moderna flyttfirman behöver medarbetare som visar hänsyn och omtanke.

  Därför är vi på MB flytt stolta över att vara ett företag som använder såväl hjärta och hjärna som muskler. 

  Vi flyttar efter dina villkor och ditt behov

  Priser för flytt Karlshamn

  Kostnaden för en flytt varierar beroende på storlek på bohag, hur mycket som behöver flyttas och en rad andra parametrar som antal trappor, eller om det finns hiss eller inte. Fyll i vårt offertformulär och få en kostnadsfri offert utan krav inom 1 timme.

  Till offert

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer