Hoppa till innehåll

Flyttfirma Helsingborg

MB Flytt är en flyttfirma i Helsingborg som erbjuder både flytthjälp för privatpersoner och företagsflytt. Med lång erfarenhet i branschen gör vi din flytt enkel och smidig, oavsett om du flyttar inom Helsingborg eller till någon annan stad.

Med unika flyttlösningar kan vi erbjuda stans bästa priser när du ska flytta!

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Din flyttfirma i Helsingborg

  MB Flytt är ett givet val när du ska flytta i Helsingborg då vi har stor erfarenhet och bra lokalkännedom i hela Skåne. Vi tillämpar alltid fasta priser och planerar din flytt efter dina specifika behov. Bra service och säkra flyttar är det vi alltid strävar efter.

  Oavsett om det är en liten lägenhet, stor villa eller hela affärsrörelsen som ska byta adress så står vi redo för dig – vi ser till att du får den hjälp du förtjänar med just din flytt.

  Givetvis kan vi som ett seriöst flyttföretag anpassa våra tjänster efter dina specifika behov så att flytten utförs på ett sätt som du är bekväm med och som passar dina förutsättningar.

  Vi finns i hela Skåne, Halland och Stockholm

  Vi började som en flyttfirma i Malmö, men erbjuder idag flytt i hela Skåne, däribland:

  Sedan 2022 erbjuder vi även flytt i hela Halland och flytt inom samt till och från Stockholm!

  Din flyttfirma i Helsingborg

  Våra kunder har talat

  Flytthjälp i Helsingborg

  Professionell flytthjälp

  Vi vet att varje flytt i Helsingborg är som en spännande berg- och dalbana, full av överraskningar och äventyr. Och när du väl bestämmer dig för att ge dig in i denna röra av flyttlådor och möbler, finns vi här för att säkerställa att flytten flyter på så smidigt som det bara går.

  Vi lever på vårt goda rykte och sätter stor heder i att lyssna till våra kunders behov och önskemål. MB Flytt är helt enkelt en seriös flyttfirma i Helsingborg som alltid sätter våra kunder i fokus och anpassar oss efter era behov så mycket det bara går – vi levererar vad vi lovar. 

  Vi lastar och packar som om alla saker är det mest värdefulla som finns, vi förstår att ni har föremål som kan vara känslomässigt oersättliga och ha stort affektionsvärde. Därmed behöver du inte oroa dig över eventuella skador på dina mest älskade ägodelar.

  Boka flyttfirma i Helsingborg

  Bohagsflytt

  Vi utför bohagsflytt från en bostad till en ny bostad på ett snabbt, tryggt och säkert sätt. Du väljer självklart själv om du önskar hjälp med hela bohaget eller enbart delar av boendet. Som erfaren flyttfirma kan hjälpa vi dig från början till slut helt efter dina behov.

  Packning & Montering

  Vi erbjuder även ner- och uppackning av ditt bohag samt montering av möbler på din nya adress. Har du nya möbler som du inhandlat så kan vi även hjälpa till med att leverera och montera dessa. MB Flytt är en heltäckande flyttfirma, så enkelt är det bara.

  Flyttstädning

  Vi erbjuder förstås flyttstädning i Helsingborg för den som önskar en helhetslösning. Alla städuppdrag erbjuds även alltid med städgaranti, vilket garanterar en godkänd städning.

  Magasinering

  Behöver du hjälp med magasinering av hela eller delar av ditt bohag? Vi har tillgång till torra, rena och larmade lokaler med kameraövervakning som uppfyller försäkringsbolagens krav. På så sätt slipper du skaffa och sköta ett eget förråd.

  Våra paketpriser

  Kostnaden varierar beroende på storlek på bohag, hur mycket som ska flyttas och en rad andra parametrar som antal trappor, eller om det finns hiss eller inte. Se våra flyttpaket eller fyll i formuläret högst upp på sajten för en kostnadsfri offert inom 1 timme. Därefter kan vi börja planera din flytt enligt dina behov.

  Se priser

  Trygghet och säkerhet i fokus

  Vi är inte bara stora och starka flyttkarlar som orkar lyfta pianon och skrymmande möbler. Den moderna flyttfirman behöver även medarbetare som visar hänsyn och omtanke. Därför är vi stolta över att vara ett företag som använder såväl hjärta och hjärna, som våra muskler. 

  När du anlitar oss som din flyttfirma i Helsingborg kan du vara trygg med att all vår personal är väl utbildade och att hela ditt bohag är fullt försäkrade via Trygg Hansa.

  V följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  Den bästa av flyttfirmor i Helsingborg

  50% RUT-avdrag för privatpersoner

  Sedan 2016 är det möjligt att nyttja RUT-avdrag när du anlitar flytthjälp.

  Du betalar därmed endast 50 % av arbetskostnaden och RUT-avdraget gäller bland annat:

  • Flytt från gammal till ny bostad
  • Flytt av möbler i befintlig bostad
  • Flytt mellan hembostad och sommarhus
  • Magasinering
  • Utkörning av möbler efter magasinering
  • Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

  * RUT-avdraget tillämpas alltid när vi hjälper dig flytta i Helsingborg.

  Kontorsflytt & företagsflytt Helsingborg

  Vi erbjuder både företagsflytt och kontorsflytt Helsingborg med största fokus på att minimera avbrott i den dagliga verksamheten.

  Vi är vana vid att flytta olika typer av företag och kan hjälpa till med allt från flytt av inventarier till hela varulager.

  Kontakta oss redan idag för att för börja planera din företagsflytt i Helsingborg. Du får alltid en kostnadsfri offert från oss baserat på dina specifika behov.

  Bokningspolicy

  Debitering sker med minst 2 timmar på vardagar samt 4 timmar på helger och röda dagar. Avbokning av flytt måste ske senast 5 dagar före avtalat tid enligt våra avbokningsregler. Detta för att ge oss en möjlighet att boka upp ett annat flyttuppdrag.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer

  Vanliga frågor om vår flyttfirma

  Vad kostar flyttfirma Helsingborg?

  Priset för en flyttfirma i Helsingborg beror på storleken på din bostad samt hur långt du ska flytta. På MB Flytt tillämpar vi alltid fasta priser för flyttar med transparenta villkor. Kontakta oss idag för att boka din flytt efter dina behov. Du kan också välja hur många av våra tjänster du vill använda, vilket också påverkar det slutgiltiga priset.

  Hur kan jag få hjälp med att flytta i Helsingborg?

  Du kan boka oss som din flyttfirma i Helsingborg så sköter vi allt kopplat till flytten så att du kan fokusera på annat, däribland att planera inför ditt nya boende. Du bokar enkelt våra tjänster online. Genom att använda en flyttfirma underlättar du enormt mycket för dig själv och kan fokusera på roligare delar av flytten såsom inredning av ditt nya hem.

  När ska jag boka flyttfirma i Helsingborg?

  Se till att boka flyttfirma i god tid för att säkerställa att det finns tillgänglighet. Begär en offert från oss redan idag så ser vi till att din flytt i Helsingborg flyter på så enkelt och smidigt som möjligt. Ju tidigare du bokar flytten, desto lättare blir det för oss att planera in den efter dina behov och förutsättningar. Således rekommenderar vi att du alltid är ute i god tid när du ska flytta.