Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

FLYTTFIRMA HELSINGBORG

BEGÄR KOSTNADSFRITT HEMBESÖK FÖR OFFERT AV FLYTTHJÄLP I HELSINGBORG
MB’s flyttfirma Helsingborg

MB Flytt och Städ, din flyttfirma i Helsingborg, verkar i och runt Helsingborg och erbjuder snabb, säker transport av ditt bohag eller din företagsrörelse när det är dags att flytta. Oavsett om det är en liten lägenhet, stor villa eller hela affärsrörelsen som ska byta adress så står vi redo för dig – vi ser till att du får den flytthjälp du förtjänar vid just din flytt. Om du är ute efter professionell flytthjälp i Helsingborg så finns vi till ditt förfogande.

Utöver flera års erfarenhet är vi stolta över att vara flexibla och omtänksamma när du ska flytta med oss i Helsingborg. Om du som företagare vid företagsflytt hellre ser att vi flyttar din verksamhet under kvällen för att minimera avbrott så gör vi det. Om en flytt behöver gå extra smidigt på grund av oförutsedda och plötsliga händelser såsom skilsmässa eller bortgång bistår vi på ett diskret och effektivt sätt. Oavsett anledning till flytt så kan du känna dig trygg i att vi på MB Flytt i Helsingborg är professionella och vänliga.

Vi förstår att man kan behöva flytta av både positiva och negativa skäl och värdesätter din integritet.  Du som behöver flytthjälp kan känna dig trygg i att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska känna dig säker inför flytten och att du ska bli nöjd med oss som flyttfirma!

INGEN FLYTT ÄR DEN ANDRA LIK, VÅR FLYTTFIRMA HELSINGBORG SKRÄDDARSYR DIN FLYTT

MB Flytt och Städ vet att varje flytt är unik och att det kan kännas krångligt och svårt när man väl bestämt sig för att flytta. Det är just därför vi finns där – för att underlätta och göra din flytt så enkel och okomplicerad som det någonsin går, hela vägen. 

Vi lever på vårt goda rykte och sätter stor heder i att lyssna till våra kunders behov och önskemål. Vi är helt enkelt en seriös flyttfirma som alltid sätter våra kunder i fokus och anpassar oss efter era behov så mycket det bara går – vi levererar vad vi lovar. 

Trygghet och säkerhet kommer alltid i första rummet för oss på MB Flytt och Städ. Vi lastar och packar som om alla saker är det mest värdefulla som finns, vi förstår att ni har föremål som kan vara känslomässigt oersättliga och ha stort affektionsvärde. 

Vi vet också att en flytt kan innebära stora känslomässiga utmaningar. Separationsångest till exempel är på riktigt och upplevs mer eller mindre av de flesta. Vidare är det inte alla som flyttar till följd av positiva beslut. Vi har bistått under många flyttar där kunder tvingats flytta – företag som gått i konkurs eller relationer som gått i kras. Därför är vi alltid noga med att respektera våra kunders integritet och deras personliga tillhörigheter. Vi bryr oss om dig och dina saker. Vi är helt enkelt en väldigt omtänksam flyttfirma i Helsingborg. 

INGEN FLYTT ÄR DEN ANDRA LIK, VÅR FLYTTFIRMA HELSINGBORG SKRÄDDARSYR DIN FLYTT
ANLEDNINGAR ATT ANVÄNDA MB FLYTT OCH STÄD, FLYTTFIRMA I HELSINGBORG

ANLEDNINGAR ATT ANVÄNDA MB FLYTT OCH STÄD, FLYTTFIRMA I HELSINGBORG

• Vi planerar flytten tillsammans med er och ni får en tydlig offert över kostnader och vad som ingår för att ni ska ha full trygghet genom hela processen.

• Vi packar med omtanke och använder speciella filtar och material för att skydda er egendom.

• Vi har lokalkännedom och använder alltid bästa rutten för att spara tid och pengar åt våra kunder.

• Vi gör vårt yttersta för att se till att flyttjänsten orsakar så lite tidsförlust för er verksamhet som möjligt.

• Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar om något mot förmodan skulle gå snett under flyttarbetet.

• Vi är stora och starka, men också omtänksamma och snälla.

MAGASINERINGSBEHOV? – INGA PROBLEM!

Kanske har ni eller ert företag saker eller papper som ni inte ska använda direkt efter flytten men som ni ändå vill ha lättillgängliga och säkert förvarade under tiden? I så fall kan MB Flytt och Städ hjälpa er med magasinering i säkra och torra lokaler. Ni kan vara övertygade om att vi som flyttfirma i Helsingborg tar hand om allt och när ni behöver era ägodelar på nytt så transporterar vi dem till önskad plats. Enkelt och bekvämt. 

Detta är ett utmärkt alternativ för er som flyttar till nya lokaler med avsaknad av förvaringsutrymmen eller till er som inte vill ha för mycket saker i hemmet som ni inte har användning för. Vi brukar säga att finns det ytor så fyller man upp dem. Med magasinering får ni en riktigt bra anledning till att rensa och ni slipper även rota runt i era förvaringsutrymmen hemma. Det kan vara ett perfekt tillfälle att se över vad ni faktiskt har hemma och antingen magasinera, slänga eller skänka bort saker som ni inte har användning för längre. Ta tillfället i akt att göra er själva och planeten en tjänst, ihop med MB Flyttfirma Helsingborg. 

MAGASINERINGSBEHOV? – INGA PROBLEM!
VÅR FLYTTFIRMA I HELSINGBORG ERBJUDER EN MODERN FLYTTJÄNST

VÅR FLYTTFIRMA I HELSINGBORG ERBJUDER EN MODERN FLYTTJÄNST

Den moderna flyttfirman behöver inte bara stora, starka flyttkarlar som orkar lyfta pianon och skrymmande möbler. Den moderna flyttfirman behöver medarbetare som visar hänsyn och omtanke. Därför är MB Flytt och Städ stolta över att vara ett företag som använder såväl hjärta och hjärna som muskler. 

Våra starka anställda har många års erfarenhet och kommer hantera dina ägodelar som om de vore deras egna.

MED BLICKEN PÅ ÖRESUND, HAR NI VÅR FLYTTFIRMA HELSINGBORG

Alla har väl någon gång åkt Danmarksfärjorna och ”turat” i Helsingborg? Och förmodligen har ni också druckit Ramlösa? Namnet Helsingborg tros komma från ordet ”helsing” som syftar på den smala halsen mellan Danmark och Sverige. Det är bara knappt fyra kilometer mellan Helsingör och Helsingborg och det är den smalaste punkten över Öresund.

Vår flyttfirma i Helsingborg

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm, Uppsala och Skåne. Kontakta oss idag för frågor eller offert inför flytten i Helsingborg. 

Vår flyttfirma i Helsingborg