Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Halmstad

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Städ och Flytt Halmstad

MB Städ och Flytt Halmstad

Här har ni en komplett flyttfirma med huvudfäste i Malmö stad men som också servar företag, privatpersoner, organisationer och myndigheter i övriga Sverige. Vad ni än behöver för att underlätta och finna glädjen i er stundande flytt så kommer vi med vårt breda och kunniga utbud lyckas ordna fram lösningen. Det spelar ingen roll om ni behöver hjälp med att flytta ut från en etta eller förflytta ett helt företag. Vårt engagemang förblir alltid det samma och samtliga av våra kunder är precis lika viktiga för oss! Vi packar, flyttar, städar och magasinerar helt utifrån var och ens behov och håller oss givetvis flexibla för att matcha era tider. Med god planering, respekt och erfarenhet kommer vi ta oss an ert bohag på bästa sätt. Här kompromissas det aldrig med säkerheten!

Komplett flytthjälp eller assistans med bitar där det känns extra tungt? Tveka inte utan hör av er till oss! Tillsammans gör vi flytten minnesvärd!

Rätt flyttfirma för er enkelhet

Visst finns det stunder i livet som vi våndas lite extra inför och saker som vi bara vill få överstökat? För många är flytten just ett sådant tillfälle och vi på MB Städ och Flytt förstår varför. Det är få saker som kräver så mycket utav en i form av både tid och energi, men det är också just därför som vi är så måna om att finnas här.

Som komplett flyttfirma i Halmstad har vi allt det ni behöver för att enkelt ta er vidare och vi vet hur vi på allra bästa sätt ska leverera det åt var och en av er. Det är alltid era behov som styr hela vår arbetsdag och tjänsterna vi tillhandahåller formas unikt för var och en. Givetvis så är det också ni själva som beslutar kring hur involverade ni vill vara under flytten.

Ska ni flytta en längre sträcka? Inga problem! Vi finns i samtliga av Sveriges södra och västra större orter och har resurser nog att erbjuda er hjälp både inom och utanför Sverige. Kontakta bara oss så ska vi se till att hitta en möjlig lösning.

Rätt flyttfirma för er enkelhet
Breda flyttjänster för alla i Halmstad

Breda flyttjänster för alla i Halmstad

Har ni möblemang som inte platsar i den nya bostaden eller kontorsmaterial och pärmar som faktiskt inte behövs just nu? Då kan vi på MB Städ och Flytt ordna med säker magasinering i torra, trygga och optimala lokaler för att sedan också den dag då ni vill återse era saker igen levererar vi dem åt er. Med hjälp från våra flyttstädare kommer ni också undan den ansträngande och tidskrävande slutstädningen för att bara fokusera på ert och dit ni nu ska ta er.

Vi på MB Städ och Flytt vet hur avgörande vår kundnöjdhet är för vår verksamhet och arbetar hårt för att optimera och bibehålla det goda rykte vi har uppnått idag. Därför kan ni vara säkra på att inga arbeten lämnas förens det att vi vet att ni är 100% nöjda. Vi uppskattar därtill även all form av feedback vi kan få under tiden för möjligheten till att ständigt bli bättre.

Några av fördelarna med att anlita oss på MB Städ och Flytt

  • All planering inför flytten sker tillsammans med er som kund och vi lämnar alltid en övergripande offert på arbetet för att ni ska veta exakt vad ni betalar för och känna er fullständigt trygga med oss.
  • Vi vet värdet av era ägodelar och packar därmed också alltid med största omtanke och använder rätt emballage och speciella filtar för fullständigt skydd av egendom.
  • Vår lokalkännedom är god oavsett ort och för att spara in på både tid och kostnader väljer vi givetvis oavkortat den bästa rutten.
  • Skulle något gå snett så är självklart samtliga utav våra anställda fullt försäkrade under sin arbetsdag för allas vår trygghet.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

Några av fördelarna med att anlita oss på MB Städ och Flytt