Hoppa till innehåll

Flyttfirma Halmstad

På MB Flytt har vi lång erfarenhet från att genomföra flyttar i Halmstad. Vare sig du ska flytta till, från eller i staden är vi en pålitligt flyttfirma i Halmstad som ser till att hela processen flyter på så smidigt som möjligt.

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Bra flyttfirma i Halmstad

  Här har ni en komplett flyttfirma med huvudfäste i Malmö stad men som också servar företag, privatpersoner, organisationer och myndigheter i övriga Sverige, däribland som en av de bästa flyttfirmorna i Halmstad. Vad ni än behöver för att underlätta och finna glädjen i er stundande flytt så kommer vi med vårt breda och kunniga utbud lyckas ordna fram lösningen.

  Det spelar ingen roll om ni behöver hjälp med att flytta ut från en etta eller förflytta ett helt företag. Vårt engagemang förblir alltid det samma och samtliga av våra kunder är precis lika viktiga för oss! Vi packar, flyttar, städar och magasinerar helt utifrån var och ens behov och håller oss givetvis flexibla för att matcha era tider. Med god planering, respekt och erfarenhet kommer vi ta oss an ert bohag på bästa sätt. Här kompromissas det aldrig med säkerheten!

  Komplett flytthjälp eller assistans med bitar där det känns extra tungt? Tveka inte utan hör av er till oss! Tillsammans gör vi flytten minnesvärd!

  Flyttfirma Halmstad
  Flytthjälp Halmstad

  Flytthjälp Halmstad med kunden i fokus

  Visst finns det stunder i livet som vi våndas lite extra inför och saker som vi bara vill få överstökat? För många är flytten just ett sådant tillfälle och vi på MB Städ och Flytt förstår varför. Det är få saker som kräver så mycket utav en i form av både tid och energi, men det är också just därför som vi är så måna om att finnas här.

  Som komplett flyttfirma i Halmstad har vi allt det ni behöver för att enkelt ta er vidare och vi vet hur vi på allra bästa sätt ska leverera det åt var och en av er. Det är alltid era behov som styr hela vår arbetsdag och tjänsterna vi tillhandahåller formas unikt för var och en. Givetvis så är det också ni själva som beslutar kring hur involverade ni vill vara under flytten.

  Ska ni flytta en längre sträcka? Inga problem! Vi finns i hela Halland, Stockholm och i Skåne, däribland som flyttfirma i Helsingborg, flyttfirma i Lund och flyttfirma i Landskrona, samt på mindre orter. Dessutom har vi resurser nog att erbjuda er hjälp både inom och utanför Sverige. Kontakta bara oss så ska vi se till att hitta en möjlig lösning.

  Varför välja MB Flytt av alla flyttfirmor i Halmstad

  Har ni möblemang som inte platsar i den nya bostaden eller kontorsmaterial och pärmar som faktiskt inte behövs just nu? Då kan vi på MB Städ och Flytt ordna med säker magasinering i torra, trygga och optimala lokaler för att sedan också den dag då ni vill återse era saker igen levererar vi dem åt er. Med hjälp från våra flyttstädare kommer ni också undan den ansträngande och tidskrävande flyttstädningen i Halmstad för att bara fokusera på ert och dit ni nu ska ta er.

  Vi på MB Städ och Flytt vet hur avgörande vår kundnöjdhet är för vår verksamhet och arbetar hårt för att optimera och bibehålla det goda rykte vi har uppnått idag. Därför kan ni vara säkra på att inga arbeten lämnas förens det att vi vet att ni är 100% nöjda. Vi uppskattar därtill även all form av feedback vi kan få under tiden för möjligheten till att ständigt bli bättre.

  Bäst flyttfirma i Halmstad
  Flyttfirmor Halmstad

  Boka flytthjälp i Halmstad

  • All planering inför flytten sker tillsammans med er som kund och vi lämnar alltid en övergripande offert på arbetet för att ni ska veta exakt vad ni betalar för och känna er fullständigt trygga med oss.
  • Vi vet värdet av era ägodelar och packar därmed också alltid med största omtanke och använder rätt emballage och speciella filtar för fullständigt skydd av egendom.
  • Vår lokalkännedom är god oavsett ort och för att spara in på både tid och kostnader väljer vi givetvis oavkortat den bästa rutten.
  • Skulle något gå snett så är självklart samtliga utav våra anställda fullt försäkrade under sin arbetsdag för allas vår trygghet.

  MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

  Pris för flytt i Halmstad

  Kostnaden varierar beroende på storlek på bohag, hur mycket som ska flyttas och en rad andra parametrar som antal trappor, eller om det finns hiss eller inte. Klicka på priserna under för att se våra olika flyttpaket.

  Se priser

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer