Hoppa till innehåll

Pianoflytt

Behöver du hjälp att flytta ett piano? Det är viktigt att känna till hur man går tillväga och att inte utan förkunskap göra det på egen hand.

Vi finns här för att hjälpa dig med såväl transport som konsultering av eventuella frågor inför flytten.

Begär offert med pris på flytt av piano

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Vi flyttar ditt piano!

  MB Flytt har en lång historik av framgångsrika pianoflyttningar i såväl Malmö som hela Skåne, Halland och Stockholm. Oavsett om det handlar om att transportera ditt piano från ditt nuvarande boende till ett nytt, eller bara att förflytta det inom samma bostad, finns vi här för att hjälpa dig.

  Vi bryr oss inte om pianots storlek, vår lösning är alltid att tillhandahålla en perfekt organiserad och smidig flytt. Du kan lita på oss för alla typer av pianoflyttar.

  Vi hjälper självklart även till om du vill ha hjälp med transport av pianot till en återvinningscentral.

  pianoflytt

  Omdömen från våra kunder

  flytta tung möbel

  Hantering av tunga föremål som piano

  Det kan vara en utmaning att hantera tunga föremål som ett piano utan att riskera skada. När det kommer till ett piano så handlar det även om hur och var man lyfter. Därför rekommenderar vi alltid att rådfråga någon med erfarenhet, eller att anlita ett företag som oss för hjälp med förflyttningen.

  Kan jag flytta ett piano själv?

  Det går självklart att flytta ett piano på egen hand, även om det är något som vi starkt avråder (förutsatt du inte har erfarenhet sedan tidigare).

  Risken är att du skadar såväl dig själv som ditt piano.

  Priser på pianoflytt

  Kostnaden varierar beroende på storlek och modell, försök därför att ha så mycket information som möjligt när du kontaktar oss. Likaså påverkas priset av hur boendesituationen ser ut samt hur lång transportsträckan är.

  Fyll i formuläret nedan för en offert inom 1 timme!

  Pianoflytt med trygghet i fokus

  Vi är inte bara stora och starka flyttkarlar som orkar lyfta pianon och andra tunga föremål. Den moderna flyttfirman behöver medarbetare som visar hänsyn och omtanke.

  När du anlitar oss för flytt kan du vara trygg med att all vår personal är utbildade på området och har utfört flyttar av pianon tidigare. Men om olyckan trots allt skulle vara framme så är ditt piano fullt försäkrat via Trygg Hansa under hela transporten.

  V följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  flytta ett piano

  Andra liknande tjänster som vi erbjuder

  Flytt av tunga föremål

  Vi utför alla typer av flyttar av tunga eller otympliga föremål. För oss finns det inget i ett bohag som inte går att förflytta från plats A till plats B.

  Magasinering

  Behöver du hjälp med magasinering av hela eller delar av ditt bohag? Vi har tillgång till torra, rena och larmade lokaler med kameraövervakning som uppfyller försäkringsbolagens krav.

  Bortforsling

  Behöver du hjälp att forsla bort delar av ditt bohag eller otympliga föremål så finns vi redo att stå till hands. Vi hjälper även till med bortforsling av trädgårdsavfall.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer