Hoppa till innehåll

Företagsflytt

Begär kostnadsfritt besök för offert av företagsflytt

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Vi flyttar ert företag

  En företagsflytt kan vara en utmanande process, med allt från logistik till hantering av värdefulla företagstillgångar. Därför är det viktigt att ha en välgjord plan och förlita sig på expertis för att garantera en problemfri förflyttning.

  Vi har under många år utfört företagsflyttar och förstår de nödvändiga förutsättningarna för att kunna tillhandahålla smidig och professionell flytthjälp.

  Vårt huvudsakliga mål är att minimera påverkan på den dagliga verksamheten så mycket som möjligt under flyttprocessen. Vi anpassar oss och är flexibla, vilket innebär att vi har möjlighet att genomföra företagsflyttar även på kvällar och helger.

  Företagsflytt
  Vi flyttar alla företag

  Vi hjälper alla typer av företag

  Oavsett om ni är ute efter enklare bärhjälp, kontorsflytt eller omplacering av hela företaget kan vi stå till tjänst. Vi anpassar oss efter era behov och planerar flytten efter era förutsättningar och önskemål. 

  Vi har kapacitet och erfarenhet av att flytta företag med viktig kunddata, butiker med kylvaror, byggföretag eller kontorslandskap med tunga och otympliga inventarier för att ge några exempel. Med våra resurser och kunskaper kan vi hjälpa er att undvika fallgropar och se till att hela flyttprocessen genomförs på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

  Vi finns i hela Skåne

  Vi hjälper till med företagsflytt över hela länet, såväl som till och från Skåne.

  Vi finns bland annat på följande orter:

  Företagsflytt över hela skåne
  Steg för en lyckad företagsflytt

  Steg för en lyckad företagsflytt

  En framgångsrik företagsflytt kräver noggrann koordination. Här är några steg vi följer för att säkerställa en smidig förflyttning.

  • Planering är nyckeln till en framgångsrik företagsflytt. Denna process inkluderar tidslinjer, kostnadsanalyser, resursallokering och identifiering av eventuella risker.
  • En framgångsrik företagsflytt kräver effektiv koordination mellan olika avdelningar inom företaget, samt med flyttföretaget.
  • Företagstillgångar måste packas och transporteras med största försiktighet. Att anlita ett professionellt flyttföretag som har expertis inom området garanterar säkerheten för företagets värdefulla tillgångar.
  • När ni är igång på den nya platsen, är det viktigt att säkerställa att alla tillgångar är korrekt installerade och att verksamheten kan återupptas så snabbt som möjligt.

  Tips på förberedelser

  Här är några tips på förberedelser som kan utföras innan er företagsflytt, för att säkerställa flytten och starten på den nya platsen sker smidigt.

  • Se till att alla abonnemang, inklusive telefon och el, är ordentligt anmälda och uppsagda på din gamla adress.
  • Anmäl din flytt till Skattemyndigheten. Detta garanterar att alla skatter och avgifter riktas till din nya adress utan förseningar. 
  • Följ regeln – allt som får plats i en kartong ska läggas i en kartong
  • Använd etiketter på flyttkartonger
  • Töm alla skrivbord, skåp och hurtsar.
  Förberedelser företagsflytt

  Priser på företagsflytt

  Hur mycket kostar en företagsflytt? Detta varierar beroende på flera faktorer, som exempelvis hur mycket som ska flyttas och hur lång tid det tar. Kontakta oss och berätta om era förutsättningar för att få ett kostnadsförslag.

  Vanliga frågor om företagsflytt

  Vad ska man tänka på när man väljer flyttfirma?

  När du ska välja flyttfirma för din företagsflytt är det viktigt att det finns trafiktillstånd och försäkring för att utföra flytten. Vi på MB Flytt är fullt försäkrade och innehar samtliga tillstånd som krävs.

  Flyttar ni lager?

  Ja, vi kan hjälpa till med alla typer av företagsflyttar. Vi kan transportera och omlokalisera företag både intern och externt.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer