fbpx
Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


  Flyttstäd i Malmö

  Räkna ut ditt pris och boka redan idag

  Din flyttstädning kostar:

  kr

  Tack för att du vill boka flyttstädning hos MB Flytt. Vi kommer att svara med ytterliggare detaljer om din flyttstädning så fort vi kan efter att du har skickat in din bokning

  Kyl och frys måste stängas av och frostas av innan vi anländer för flytten. Om kyl och frys inte är inbyggt så måste ni som kund dra ut kyl och frys för att vi ska undvika eventuella repor på golvet.

  OBS! Pris efter RUT-avdrag, inklusive material och moms

  Serviceavgift på 99;- tillkommer*

  FLYTTEN BLIR ETT RENT NÖJE

  Helt ärligt, hur bra är du på att städa bakom spisen, tvätta fönster utvändigt och dammsuga taklister? För gemene man är noggrann flyttstädning både tråkigt och svårt. De flesta av oss är inte ens vana att städa på den nivån som krävs för att det ska anses vara ett godkänt flyttstäd. Och vidare, hur roligt är det att ställa sig och städa ur det gamla när allt man vill göra är bo in sig i det nya?

  Så hur kan vi göra flytten till en rent nöje för dig? Vår flyttfirma i Malmö har resurser att städa både stora och små ytor på ett professionellt och effektivt sätt och därmed avlasta dig när du ska flytta. Prisvärd flyttstäd i Malmö, helt enkelt.

  Städningen anses av många vara den tråkigaste delen av en flytt men för oss är det ett jobb som ska göras på ett professionellt och snyggt sätt. Vi älskar att hjälpa till och för oss är det roligt att få hjälpa till med det som andra tycker är tråkigt. Vi sätter en heder i att vara snabba och noggranna vid flytthjälp men vi lägger också stor vikt vid detaljer när det gäller städningen. På MB Flytt och Städ förstår och värdesätter vi båda dessa delar av en flytt lika mycket. 

  Flyttstäd i Malmö – vi älskar det du hatar

  För oss är det viktigt att nästa hyresgäst får en ren och snygg start i sina nya lokaler, precis som ni får i era. Chansen finns ju att de nya hyresgästerna också är våra kunder, därför kan du känna dig extra trygg i att vi tar jobbet på största allvar.

  Vi är yrkesstolta och använder bara de bästa tänkbara produkterna. Vi är snabba och noggranna och vi lägger stor vikt vid detaljer när det gäller städningen. Vi vet vilka skrymslen och vrår som behöver extra tillsyn och ser sånt som många andra glömmer eller missar. Om du är i behov av flyttstädning i Malmö, vill få den professionellt utförd och samtidigt till ett bra pris så är MB Flytt och Städ något för dig. 

  Flyttstäd i Malmö utan krångel som låter dig fokusera på det som är roligt med att flytta istället för att kräla runt och rengöra golvbrunnar – det är MB Flytt och Städ. Här nedan ser du en lista över saker vi gör i dina gamla lokaler medan du packar upp i de nya.

  DET HÄR ÄR LITE AV VAD VI TÄNKER VI PÅ NÄR VI STÄDAR:

  • I varje bostadsrum finns målade eller på annat vis behandlade ytor: golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister, trösklar, snickerier och liknande. Dessa ska rengöras från damm och fläckar på alla ytor, även bakom element.
  • Alla fönster i bostaden ska öppnas och alla glas i dem ska putsas på båda sidor. Fönsterbågarna ska torkas av och göras rent från fläckar på alla kanter.
  • Dörrarna torkas av på alla sidor och görs rent från eventuella fläckar. Handtagen och ovansidan på dörren samlar väldigt mycket damm.
  • Vi gör rent garderober och annan fast inredning i bostaden noggrant på alla sidor med hjälp av rengöringsmedel och en våt trasa. Har garderoberna hyllplan, trådbackar, stänger eller liknande ska dessa också rengöras noga.
  • Bostadens installationer som eluttag, telefonjack, strömbrytare, ventilationsdon, reglage och liknande torkar vi rena från damm och fläckar.
  • Ventilationsdon och övriga ventiler gör vi rent både på in- och utsidan. Här samlas ofta mycket damm och smuts.
  • Vi gör rent tak och väggar från damm och fläckar.
  • Vi tar bort klistermärken, dekaler, spikar och liknande som har suttit i rummet och även alla rester från dessa.
  • Köket i en bostad utsätts för extra mycket smuts och där är vi extra noggranna. Om köket har ett målat tak ska till exempel detta tvättas rent från smuts och fett.
  • Vi tömmer kyl, frys och en eventuell sval på allt innehåll. Frysen frostas av och alla skåpen luftas. Hyllplan och lådor tas ut och diskas om de är löstagbara, annars ska de torkas av och göras rent med rengörings-medel. Insidan av skåpen görs rent på samma sätt. Skåpen ska dessutom göras rent på alla utsidor, inklusive ovansidan.
  • Spisen dras fram då den ska göras rent på alla sidor, även baksidan. Utrymmet bakom och under spisen städas naturligtvis också. Spisens ovansida och särskilt kanterna på spisplattorna kan kräva mycket jobb på grund av fett och brända matrester. Ugnen rengörs på insidan och alla tillbehör diskas. Om ugnsluckan är försedd med dubbla glas monteras dessa isär för att putsas även på insidan.
  • Dusch och badkar rengörs noga på alla sidor. Utrymmet under och på sidorna av badkar eller duschkabin städas också. Blandare, duschhandtag och slang rengörs och kalkas av vid behov. Golvbrunnen rensas och rengörs.
  • Diskbänk, diskho och kranar tvättas rent från fett, matrester och smuts. Om de behöver kalkas av gör vi det. Diskmaskinen görs rent på in- och utsidan.
  • Toaletten skuras på insidan och görs rent på utsidan. På toaletterna är vi extra petiga och ägnar mycket tid åt utrymmet längst ner mot golvet och kröken bakom toaletten som ofta samlar mycket smuts. Om det finns en bidé eller liknande i badrummet görs den rent på samma sätt som handfat och toalett

  Om du inte känner ett överdrivet sug att göra dessa bitar och mer själv så är du varmt välkommen att kontakta oss på MB Flytt och Städ. Vi vill vara din självklara flyttstäd i Malmö. Hos oss får du också ett flyttstäd till ett bra pris, utfört av yrkesstolta proffs.