Hoppa till innehåll

Effektiv Flyttstädning

Begär kostnadsfritt hembesök för offert på flyttstäd

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Noggrann och professionell flyttstädning

  De flesta förknippar flyttstädning med massor av stress. Att städa bakom spisen, dammsuga taklister och tvätta fönster utvändigt är något som de flesta tycker är tråkigt. Om man saknar erfarenhet och utrustning kan det snabbt bli frustrerande och överväldigande. Många väljer därför att ta hjälp av en flytt- eller städfirma.

  Vi på MB hjälper dig genom hela processen – från packning och flytt till montering av möbler och flyttstäd efter att bohaget är tömt. Vi lägger alltid stor vikt vid noggrannhet och detaljer i vårt arbete. Därefter besiktar och säkerställer vi alltid att flyttstädningen godkänns efter att jobbet är slutfört.

  Räkna ut ditt pris och boka redan idag


   Ungefärligt pris: 2000 kr

   Flyttstäd i Skåne, Halland och Stockholm

   Vår resa började genom att vi erbjöd flyttstädning i Malmö. Med åren har vår verksamhet vuxit och vi är numera aktiva i hela Skåne, Halland och sedan 2023 även i Stockholm.

   Välj ditt län i listan nedan:

   Varför välja oss?

   Det är viktigt att lämna över sin gamla bostad i ett fint skick till nya ägare eller hyresgäster. Om man inte gör det kan man behöva städa på nytt eller debiteras kostnad för att fastighetsägaren behövt anlita en städfirma för uppdraget.

   Vi utför alltid arbetet professionellt och följer alla riktlinjer för att uppfylla samtliga krav som ställs på ett flyttstäd.

   När du tar hjälp av oss så får du alltid städgaranti, vilket ger dig en trygghet i att om något inte skulle uppfylla kraven, så åtgärdar vi det utan kostnad.

   Så går uppdraget till

   Vi utför städning efter vårt förutbestämda schema för att säkerställa att alla viktiga delar av städningen blir gjorda och färdiga i tid.

   Vår tjänst omfattar alla viktiga moment, som exempelvis rutinrengöring av golv, tak och väggar, men även saker som djuprengöring av köket.

   Det som du behöver göra inför städningen är att tömma bohaget på alla ägodelar, samt försäkra dig om att ingenting finns kvar som kan försvåra vårt arbete, som exempelvis tunga möbler, mattor eller liknande.

   Här kan du se listan över de moment som innefattas i ett städuppdrag.

   1. Vi rengör behandlade ytor från damm och fläckar – såsom golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister och trösklar.
   2. Vi rengör och putsar alla fönster, på båda sidor. Även fönsterbågar.
   3. Vi gör rent och torkar av dörrar på alla sidor och ovan, även handtag.
   4. Rengöring av garderober och fast inredning i bostaden. Vi använder rengöringsmedel och trasa. Även hyllplan, stänger och trådbackar.
   5. Vi torkar rent från damm samtliga installationer såsom eluttag, telefonjack och reglage.
   6. Noggrann rengöring av ventilationsdon och övriga ventiler, både på in- och utsidan.
   7. Vi rengör tak och väggar från fläckar och damm.
   8. Borttagning av spikar, dekaler och klistermärken på väggar, samt rester av dessa.
   9. Vi rengör köket från smuts och fett in i minsta detalj. Detta inkluderar tak.
   10. Tömning av kyl & frys, som även frostas av. Skåpen luftas av och lådor rengörs.
   11. Noggrann rengöring av spis på alla sidor samt insida. Även bakom och under spisen samt spisplattor.
   12. Vi rengör badkar och dusch, inklusive sidor och utrymmet under badkar eller duschkabin. Vi rensar och rengör även golvbrunnen.
   13. Rengöring av diskbänk, diskho och kranar. Avkalkning utförs.
   14. Fullständig rengöring av toalett och handfat, på samtliga sidor.

   Behöver du flytthjälp?

   Vår tjänst flyttstädning går självklart att kombinera med flytthjälp. Som aktör på marknaden erbjuder vi en komplett flyttjänst där vi tar hand om alla delarna åt dig. Anlita oss för att hjälpa dig med både flytt och städning, så kan du istället lägga energi och tid på de roliga delarna med att flytta, som att inreda nya bostaden!

   Vanliga frågor om flyttstädning