Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttstäd i Malmö

Räkna ut ditt pris och boka redan idag

Din flyttstädning kostar:

kr

Tack för att du vill boka flyttstädning hos MB Flytt. Vi kommer att svara med ytterliggare detaljer om din flyttstädning så fort vi kan efter att du har skickat in din bokning

Kyl och frys måste stängas av och frostas av innan vi anländer för flytten. Om kyl och frys inte är inbyggt så måste ni som kund dra ut kyl och frys för att vi ska undvika eventuella repor på golvet.

OBS! Pris efter RUT-avdrag, inklusive material och moms

Serviceavgift på 99;- tillkommer*

Flytten blir ett rent nöje

Behöver ni hjälp med att röja upp och städa efter flytten? Det är inga problem alls, vi på MB Clean och Flytt kan sköta även den biten. Vår flyttfirma i Malmö har resurser att städa stora ytor på ett professionellt och effektivt sätt och därmed göra flytten till ett rent nöje. Städningen kan annars vara den tråkigaste delen av en flytt men för oss är det ett jobb som ska göras på ett professionellt och snyggt sätt. Vi vill naturligtvis att nästa hyresgäst ska kunna få en ren och snygg start i sina nya lokaler precis som ni i era. Det kan ju också vara våra kunder. Vi använder bästa tänkbara produkter och sätter en heder i att vara snabba och noggranna och vi lägger också stor vikt vid detaljer även när det gäller städningen, vi vet vilka skrymslen och vrår som behöver extra tillsyn och ser sånt som många andra glömmer eller missar.

Det här är lite av vad vi tänker vi på när vi städar:

 • I varje bostadsrum finns målade eller på annat vis behandlade ytor: golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister, trösklar, snickerier och liknande. Dessa ska rengöras från damm och fläckar på alla ytor, även bakom element.
 • Alla fönster i bostaden ska öppnas och alla glas i dem ska putsas på båda sidor. Fönsterbågarna ska torkas av och göras rent från fläckar på alla kanter.
 • Dörrarna torkas av på alla sidor och görs rent från eventuella fläckar. Handtagen och ovansidan på dörren samlar väldigt mycket damm.
 • Vi gör rent garderober och annan fast inredning i bostaden noggrant på alla sidor med hjälp av rengöringsmedel och en våt trasa. Har garderoberna hyllplan, trådbackar, stänger eller liknande ska dessa också rengöras noga.
 • Bostadens installationer som eluttag, telefonjack, strömbrytare, ventilationsdon, reglage och liknande torkar vi rena från damm och fläckar.
 • Ventilationsdon och övriga ventiler gör vi rent både på in- och utsidan. Här samlas ofta mycket damm och smuts.
 • Vi gör rent tak och väggar från damm och fläckar.
 • Vi tar bort klistermärken, dekaler, spikar och liknande som har suttit i rummet och även alla rester från dessa.
 • Köket i en bostad utsätts för extra mycket smuts och där är vi extra noggranna. Om köket har ett målat tak ska till exempel detta tvättas rent från smuts och fett.
 • Vi tömmer kyl, frys och en eventuell sval på allt innehåll. Frysen frostas av och alla skåpen luftas. Hyllplan och lådor tas ut och diskas om de är löstagbara, annars ska de torkas av och göras rent med rengörings-medel. Insidan av skåpen görs rent på samma sätt. Skåpen ska dessutom göras rent på alla utsidor, inklusive ovansidan.
 • Spisen dras fram då den ska göras rent på alla sidor, även baksidan. Utrymmet bakom och under spisen städas naturligtvis också. Spisens ovansida och särskilt kanterna på spisplattorna kan kräva mycket jobb på grund av fett och brända matrester. Ugnen rengörs på insidan och alla tillbehör diskas. Om ugnsluckan är försedd med dubbla glas monteras dessa isär för att putsas även på insidan.
 • Dusch och badkar rengörs noga på alla sidor. Utrymmet under och på sidorna av badkar eller duschkabin städas också. Blandare, duschhandtag och slang rengörs och kalkas av vid behov. Golvbrunnen rensas och rengörs.
 • Diskbänk, diskho och kranar tvättas rent från fett, matrester och smuts. Om de behöver kalkas av gör vi det. Diskmaskinen görs rent på in- och utsidan.
 • Toaletten skuras på insidan och görs rent på utsidan. På toaletterna är vi extra petiga och ägnar mycket tid åt utrymmet längst ner mot golvet och kröken bakom toaletten som ofta samlar mycket smuts. Om det finns en bidé eller liknande i badrummet görs den rent på samma sätt som handfat och toalett.