Hoppa till innehåll

Flytt med tunga lyft

Behöver du hjälp att transportera eller flytta något extra tungt eller otympligt? Det kan vara väl så svårt att komma underfund med hur man får ut föremålet ur bostaden.

Vi finns här för att hjälpa dig med såväl transport som konsultering av eventuella frågor inför flytten.

Begär offert med pris på flytt av piano

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Tunglyft av värdeskåp, piano eller flygel

  MB Flytt har en lång historik av framgångsrika pianoflyttar i Malmö och andra tunga föremål i såväl hela Skåne, Halland som Stockholm. Det kan vara nog så jobbigt att utföra en vanlig flytt på egen hand, och det är sällan att rekommendera att försöka sig på att flytta dessa typer av föremål på egen hand.

  För oss är det oviktigt hur stor eller tungt föremålet är i sig, har det kommit in, så går det även att flytta ut!

  Vi hjälper självklart även till om du vill ha hjälp med transport av något tyngre föremål till återvinningscentralen.

  Flytt av värdeskåp

  Vad säger våra tidigare kunder?

  Priser på uppdrag med tunga lyft

  Kostnaden varierar beroende på storlek och tyngd av förmålet, försök därför att ha så mycket information som möjligt när du kontaktar oss. Likaså påverkas priset av hur boendesituationen ser ut samt hur lång transportsträckan är.

  Fyll i formuläret nedan för en offert inom 1 timme!

  Tunglyft i hela Sverige med säkerhet i fokus

  Vi är inte bara stora och starka flyttkarlar som orkar lyfta tunga föremål. Den moderna flyttfirman behöver medarbetare som visar hänsyn och omtanke.

  När du anlitar oss för flytt kan du vara trygg med att all vår personal är utbildade på området och har utfört liknande typer av flyttuppdrag tidigare. Men om olyckan trots allt skulle vara framme så är ditt piano fullt försäkrat via Trygg Hansa under hela transporten.

  V följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  flytta tung möbel

  Andra liknande tjänster som vi erbjuder

  Pianoflytt

  Vi utför alla typer av pianoflyttar, likaså när det gäller flytt av en flygel eller liknande föremål. Vi har över 10 års erfarenhet på området och valt att specialisera oss på just tunga lyft och otympliga föremål.

  Magasinering

  Behöver du hjälp med magasinering av hela eller delar av ditt bohag? Vi har tillgång till torra, rena och larmade lokaler med kameraövervakning som uppfyller försäkringsbolagens krav.

  Bortforsling

  Behöver du hjälp att forsla bort delar av ditt bohag eller otympliga föremål så finns vi redo att stå till hands. Vi hjälper även till med bortforsling av trädgårdsavfall.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer