Hoppa till innehåll

Artiklar

Här kan du ta del av informativa och utbildande artiklar kring det som rör flytt, städ och allt där till. Vi publicerar löpande högkvalitativt innehåll för att hjälpa dig som läsare att underlätta processen kring din flytt.

Inreda källare

Inreda källare

Att inreda källaren kan förvandla en bortglömd yta till ett funktionellt och inbjudande rum. I denna artikel får du tips på hur du planerar och förbereder din källarrenovering, bekämpar fukt och mögel, samt skapar olika zoner för vardagsrum, hemmakontor, lekrum och gym. Få idéer för smarta förvaringslösningar och inredningstips som ger liv åt din källare…

Läs mer här ››

Inreda vind

Inreda vind

Att inreda vinden kan förvandla ett outnyttjat utrymme till ett funktionellt och charmigt område. Denna artikel guidar dig genom planering och förberedelse, inklusive strukturella undersökningar och budgetering. Du får också tips om hur du skapar en vision, väljer rätt isolering och ventilation samt inreder med fokus på ljus, förvaring och personliga detaljer. Planera och förberedelse..

Läs mer här ››

vad kostar flyttfirma
Det är mycket som skall falla på plats vid en flytt , och därför kan det kännas som ett stort åtagande. När det kommer till själva transporten av bohag så är det många som föredrar att låta någon annan ta sig an uppdraget. När man väljer en lämplig flyttfirma är det i många fall priset som är en avgörande faktor. Här går vi igenom vad en flyttfirma kan kosta, och vilka moment som kan påverka priset.
Flyttstädning checklista
Att flytta kan vara en stressig upplevelse, och det är viktigt att vara väl förberedd för att processen ska gå så smidigt som möjligt. En viktig del av flytten är flyttstädningen, där många undrar: Vad ingår i en flyttstädning? Här är en detaljerad checklista som kan hjälpa dig att säkerställa att allt blir ordentligt städat.
rensa inför flytt
Flytten är en perfekt tidpunkt att rensa hemmet. Det är en möjlighet att minska antalet saker du behöver flytta, vilket kan göra flytten mindre stressande och mer organiserad. Men hur rensar du bäst? Här är din ger vi en detaljerad guide som pratar om allt gällande flyttrensning.
Packningstips
Att förbereda sig inför en flytt kan kännas överväldigande. För att underlätta processen är det viktigt att följa några grundläggande packningstips. Flyttfirman kan hjälpa till en del, men du behöver ändå organisera vissa delar själv.
Checklista flytt
Flyttprocessen kan vara överväldigande, med en myriad av uppgifter att hålla reda på. För att underlätta denna process har vi sammanställt en omfattande checklista för att säkerställa att ingenting glöms bort. Vi kommer att gå igenom vad du behöver tänka på före, under och efter flytten, samt specifika aspekter att överväga när du flyttar från eller till en lägenhet eller villa.
Hur mycket ska man betala hemma
År 2024 är det rimligt att betala mellan 2 500 kr och 6 000 kr per månad beroende på hushållets ekonomiska situation. Här får du veta vilka faktorer som spelar in, och hur du bäst pratar med dina föräldrar om betalningen. Fördelarna med att bo kvar hemma Att stanna hemma efter vuxen ålder kan ge..

Läs mer här ››