Hoppa till innehåll

Om oss på MB Flytt & Städ

När man anlitar en flyttfirma måste det kännas det tryggt att veta vilka som hanterar ens personliga ägodelar. Här kan du läsa mer om oss!

MB Flytt och Städ drivs av Flyttgruppen i Skåne AB som har många års erfarenhet i branschen och ett huvudkontor för flyttfirman i centrala Malmö. Du som kund kan alltid känna dig säker på att vi kommer att göra vårt yttersta för att göra dig fullständigt nöjda, allt annat ser vi som ett misslyckande. Vi behandlar våra kunders ägodelar som om dem vore våra egna, och lägger alltid ner hjärta och själ i vårt arbete, så att det ska gå så smidigt och bra som möjligt för er. Det har vi kunnat göra på grund av att vi alltid levererar vad vi lovar och på grund av att vi lyssnar till våra kunder.

Om oss på MB Flytt & Städ

Våra kunder är viktigast

Det är en stentuff bransch vi verkar i och en flytt- eller städfirma överlever inte utan goda vitsord och recensioner från sina kunder.

Vi vet att det kan räcka med ett dåligt jobb för att vi ska bli av med vårt goda rykte.

Men det gör också att vi aldrig lämnar någon kund utan att se till att allting gått enligt plan och att saker blivit som vi kommit överens om. Det är vad vi kallar för yrkesstolthet.

Och om något mot all förmodan skulle gå snett så kan ni vara trygga med att hela ert bohag är fullt försäkrat via Trygg-Hansa mot skador under flytt och transport.


Psst! Nu finns vi även i Stockholm!

Mer om oss som jobbar på MB Flytt

MB Flytt är ett ganska ny startat företag som snabbt växer! Vi har idag fler än 20 anställda som dagligen arbetar för att erbjuda våra kunder den absolut bästa flyttjänsten som är möjlig. Förutom en stor grupp hårt arbetande flyttgubbar jobbar även vi på företaget:

Platschef Skåne:

– Liridon Alimi – donny@mbflytt.se (tel: 010-202 23 11)

Platschef Stockholm:

– Leo Bojanic – leo@mbflytt.se

Personalchef:

– Vildana Doglodovic – info@mbflytt.se

Säljchef:

– Martin Petterson – martin@mbflytt.se

Ekonomiansvarig:

– Maja Bojanic – maja@mbflytt.se

Ta kontakt med oss

Behöver du ta kontakt med oss kan du antingen vända dig till en av e-postadresserna ovan eller besöka vår Kontakta oss sida där du enkelt hittar telefonnummer och andra adresser. Vi finns även tillgängliga på både Facebook och Instagram.