Hoppa till innehåll

Distansflytt

Har du planer på att flytta till en annan stad?

Funderar du även på hur du ska transportera ditt bohag praktiskt? För många känns det tungt och alldeles för tidskrävande när det kommer till att transportera möbler och annat bohag, men vi på MB Flytt och Städ kan göra det enkelt för dig! Vi transporterar alla dina möbler och ägodelar hela vägen fram till dörren!

Med hjälp av vår distansflytt så behöver du inte tänka på att lämna åter ett hyrsläp i den staden du flyttar ifrån. Vi behandlar alla våra kunders ägodelar som om det vore våra egna och lägger ner vår själ i flytten så det skall gå så smidigt och bra som möjligt. Vi hjälper även till med planering, packning och städning till transporten, och om det så önskas hjälp med uppackning och montering vid slutdestinationen så kan ni räkna med oss!

Vi ser till att allt kommer fram i samma skick som det var när vi började transporteringen. Om något mot förmodan skulle gå snett och det förekommer skador på bohaget så ska ni veta att vi är fullt försäkrade via Trygg-Hansa. Våra bilar är självklart också fullt försäkrade med transporttillstånd.

Det kräver även en hel del planering bakom en distansflytt och oftast har personen som ska flytta många andra saker att tänka på än själva flytten och transporten dit. Därför vill vi att ni ska kunna släppa det helt och hållet och lägga mer tid på de roliga bitarna i en flytt.

Distansflytt över hela Sverige

Vårt jobb är att underlätta för våra kunder och för oss är det viktigt att man känner sig 100% nöjd efter ett avslutat arbete. Vi tänker också utifrån kundens perspektiv då vi vet att flyttkostnad och vårdnad av bohag spelar stor roll för vilket företag man vill ta hjälp av.

Våra kunders behov styr vilka resurser vi sätter in för att flytten ska gå säkert och smidigt. Själva transporten med MB Flytt och Städ sker i våra moderna bilar som är utrustade med GPS för att alltid ta den kortaste och snabbaste vägen mellan två adresser, oavsett om det handlar om ett par kilometer eller flera mil mellan olika städer.

I och med detta sparar vi tid och våra kunder sparar pengar.

Tveka inte att höra av er till oss om ni har planer för en distansflytt! Har ni frågor eller funderingar så kontakta 0770 – 22 05 51 för mer information.