Hoppa till innehåll

Effektiv Flytthjälp

Begär kostnadsfritt hembesök för offert av flytthjälp. Vi är verksamma i Skåne, Stockholm och Halland men kan erbjuda distansflyttar i hela Sverige.

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Hjärta, muskler och hjärna

  Vårt jobb som flyttfirma är att underlätta för våra kunder så mycket det bara går. Vi tycker att en bra flyttfirma ska använda såväl hjärta som muskler och hjärna och MB Flytt och Städ är noga med att se till att hela tiden sätta kunden i fokus.

  Våra kunders behov styr vilka resurser vi sätter in för att er flytt ska gå smidigt och säkert och vi tar alla kunder på exakt lika stort allvar. Vi vill att ni ska använda oss varenda gång ni flyttar och därför är vårt rykte oerhört betydelsefullt för oss.

  Vi vet att en flytt kan kännas besvärlig och jobbig och att varenda flytt har sin egna karaktär. Packning och planering är två av våra största styrkor. Vi vet hur viktigt det är att packa rätt för att undvika skador i transporten, du kan vara trygg.

  Vi hjälper dig flytta
  Effektiv bär och flytthjälp

  Vi hjälper dig i Skåne, Halland och Stockholm

  Vi började som en flyttfirma i Malmö med vårt första kontor. Därefter har vi vuxit rejält med åren och är numera en fulländad partner som hjälper dig med hela processen genom din flytt, med samtliga moment.

  Vi finns aktiva och kan hjälpa dig i följande län, välj det län som du tillhör för mer information om tjänsten och våra priser.

  Tid är pengar när man flyttar

  Själva transporten sker i våra moderna bilar som är utrustade med GPS för att alltid ta kortaste eller snabbaste vägen mellan två adresser. Det sparar både tid och pengar för oss och er som kund.

  När det kommer till när själva flytten ska utföras så försöker vi att alltid vara så flexibla som möjligt. Vi vet att folk har arbete att sköta, och ibland kan ha svårt att komma från. Därför kan vi i nödfall många gånger hitta tider på både sena eftermiddag och helger om så krävs.

  Utöver flytt och flyttstädning så kan vi även erbjuda magasinering av saker som kanske inte behövs just i anslutning till flytten. Era ägodelar vilar i så fall i trygga, torra lokaler till dess att ni behöver dem igen. Då kontaktar ni oss så kör vi ut sakerna igen, tryggt och enkelt.