Hoppa till innehåll

Bärhjälp i Skåne och Stockholm

Behöver du bärhjälp i Malmö? Vi på MB Flytt finns här med en hjälpande hand om du behöver hjälp att bära. För oss är inget för tungt eller otympligt. Våra kunniga och erfarna medarbetare i Malmö står redo och vi erbjuder all form flytt- och bärhjälp.

Begär offert på bärhjälp

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Började med bärhjälp i Malmö

  Från början erbjöd vi enbart flytt- och bärhjälp i Malmö. Men verksamheten växte på kort tid snabbt och idag tillhandahåller vi en omfattande rad tjänster som rör flytt- eller bärhjälp.

  Med snabba svarstider och flera platser runt om i landet gör det oss lättillgängliga. Vi erbjuder bl.a. bohagsflytt, kontorsflytt, magasinering, transporter, bärhjälp, bortforsling, möbeltransport, packning, möbelmontering och mycket mer.

  Vi finns i hela Skåne, Halland och Stockholm

  Vi började som en flyttfirma i Malmö, men erbjuder idag våra tjänster i hela Skåne, Halland och Stockholms län.

  Man bär spegel

  Omdömen från tidigare kunder

  Andra tjänster vi erbjuder

  Bohagsflytt

  Vi utför bohagsflytt i Malmö och gör din flytt både snabb, smidig och enkel. För oss är det viktigt att göra alla våra kunder 100% nöjda och vi strävar därmed alltid efter att finnas tillgängliga när du behöver oss. Oavsett dag i veckan.

  Packning & Montering

  Vi erbjuder även ner- och uppackning av ditt bohag samt montering av möbler på din nya adress. Har du nya möbler som du inhandlat så kan vi även hjälpa till med dessa. Låt våra erfarna experter packa dina ägodelar.

  Flyttstädning

  Vi erbjuder förstås flyttstädning i Malmö och hela Skåne för den som önskar en helhetslösning. Alla städuppdrag erbjuds även alltid med städgaranti, vilket garanterar en godkänd städning.

  Magasinering

  Behöver du hjälp med magasinering av hela eller delar av ditt bohag? Vi har tillgång till torra, rena och larmade lokaler med kameraövervakning som uppfyller försäkringsbolagens krav.

  Priser på bärhjälp

  Vi tillämpar alltid fasta priser med ett av marknadens bästa timpriser. Många gånger kan vi dock ta fram ett bra paketpris för den som föredrar det!

  Bärhjälp med säkerhet i fokus

  När du anlitar oss för bärhjälp kan du vara trygg med att all vår personal är väl utbildade och att hela ditt bohag är fullt försäkrade via Trygg Hansa.

  V följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  50% RUT-avdrag för privatpersoner

  Sedan 2016 är det möjligt att nyttja RUT-avdrag när du anlitar flytthjälp.

  Du betalar därmed endast 50 % av arbetskostnaden och RUT-avdraget gäller bland annat:

  • Flytt från gammal till ny bostad
  • Flytt av möbler i befintlig bostad
  • Flytt mellan hembostad och sommarhus
  • Magasinering
  • Utkörning av möbler efter magasinering
  • Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer