Hoppa till innehåll

Flyttfirma Lund

MB Flytt & Städ är det givna valet som flyttfirma i Lund för privatpersoner och företag, oavsett flyttens omfattning. Våra tjänster är anpassningsbara in i minsta detalj, och vi planerar alltid varje flytt efter dina unika behov. Målet är att du inte ska behöva lägga en tanke på själva flytten!

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Heltäckande flyttfirma i Lund

  För oss på MB Flytt i Lund är det viktigt att du som kund får hjälp med det du behöver, inte nödvändigtvis bara det som många gånger erbjuds på hemsidan.

  Självklart vill vi göra din flytt i Lund så smidig som möjligt. Vi är här för att ta hand om alla dina behov, oavsett hur knepiga de kan vara.

  Det spelar ingen roll om du behöver hjälp att kasta gamla prylar, flytta på obekväma tider eller till och med bära de mest skrymmande sakerna som andra flyttföretag inte vågar röra. Vi anpassar våra tjänster helt efter dig, för din flytt i Lund ska vara en positiv upplevelse, oavsett vad du behöver.

  Vi finns även självklart för att hjälpa dig i hela Skåne och är också verksamma som:

  Lund Flyttfirma

  Våra priser

  Läs mer om våra priser och hur vi debiterar för våra flyttar i Lund och på andra platser i Sverige.

  Till priser →

  Checklista inför flytt

  Beroende på hur mycket ni vill göra själva så är det ändå viktigt att förbereda sig väl. Här hjälper vi dig komma ihåg det viktigaste.

  Till checklista →

  Offertförfrågan

  Fyll i vårt formulär och få en flyttoffert med prisförslag redan inom 1 timme. Så kan vi sätta igång med planeringen av flytten direkt.

  Till offert →

  Våra kunder har talat

  Boka flyttfirma Lund

  Bohagsflytt

  Vi utför bohagsflytt i Lund på ett snabbt och smidigt sätt. Se till att boka tjänsten i förväg så att vi kan planera den ordentligt och se till att arbetet flyter på så enkelt som möjligt. Beställ ett kostnadsfritt prisförslag från oss redan idag.

  Packning & montering

  Vi erbjuder både packning och montering av möbler. På så sätt kan du lämna över allt arbete inför och efter flytten till oss, och istället fokusera på roligare uppgifter såsom att inreda ditt nya boende. Målet är att du ska behöva göra så lite som möjligt under flyttprocessen.

  Flyttstädning

  Vi erbjuder även självklart flyttstädning i Lund med städgaranti på godkänd inspektion. Flyttstädningen är ofta mycket tidskrävande och lämnas fördelaktigen över till ett proffs. På så sätt kan du försäkra dig om att den blir genomförd korrekt och godkänd.

  Magasinering

  Vill du förvara delar av ditt bohag så hjälper vi till med magasinering – i torra och larmade lokaler. I våra förråd är alla dina ägodelar, oavsett storlek och värde, säkra så länge du vill.

  Våra priser och flyttpaket

  Kostnaden för att boka oss som flyttfirma i Lund varierar beroende på storlek på bohag, hur mycket som behöver flyttas och en rad andra parametrar som antal trappor, eller om det finns hiss eller inte. Fyll i vårt offertformulär och få en kostnadsfri offert utan krav inom 1 timme. Vi tillämpar endast fasta priser per timme och är helt transparenta i vår prissättning.

  Se våra flyttpaket

  Trygghet och säkerhet i fokus

  När du anlitar oss som flyttfirma i Lund kan du vara trygg med att all vår personal är väl utbildade och att hela ditt bohag är fullt försäkrade via Trygg Hansa. Att vara försäkrade är en självklarhet för oss och något vi tar på allra största allvar.


  Vi följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  50% i RUT-avdrag

  Sedan 2016 är det möjligt att nyttja RUT-avdrag när du anlitar flytthjälp.

  Du betalar därmed endast 50 % av arbetskostnaden och RUT-avdraget gäller bland annat:

  • Flytt från gammal till ny bostad
  • Flytt av möbler i befintlig bostad
  • Flytt mellan hembostad och sommarhus
  • Magasinering
  • Utkörning av möbler efter magasinering
  • Transport för att skänka möbler (25% avdrag)

  * Vi tillämpar alltid RUT-avdrag när vi hjälper dig flytta i Lund.

  Kontorsflytt och företagsflytt Lund

  Vi erbjuder både kontorsflytt och företagsflytt Lund med största fokus på att minimera avbrott i den dagliga verksamheten. Vi är vana vid att flytta olika typer av företag och kan hjälpa till med allt från flytt av inventarier till hela varulager. Se till att du bokar flytten i tid så att vi hinner planera den i detalj innan det är dags. På så sätt kommer du kunna flytta ditt företag till nya lokaler mycket snabbare och smidigare.

  Villkor & avbokningspolicy

  Debitering sker med minst 2 timmar på vardagar samt 4 timmar på helger och röda dagar. Avbokning av flytt måste ske senast 5 dagar före avtalat tid enligt våra avbokningsregler. Detta för att ge oss en möjlighet att boka upp ett annat flyttuppdrag.

  Vanliga frågor om flyttfirma Lund

  Vad kostar flyttfirma Lund?

  Kostnaden för flyttfirmor i Lund varierar och priset beror på hur stort boende du har, därmed är det billigare att flytta som student än om du har en stor villa. Vi på MB Flytt har alltid fasta priser på flyttar i Lund och du bokar enkelt våra tjänster direkt online. Antalet flyttjänster du vill boka påverkar så klart även kostnaden – ju mer hjälp du önskar, desto mer kommer det kosta. Vår prissättning är helt transparent.

  Finns det flytthjälp i Lund för studenter?

  Ja, som student kan du använda oss som din flyttfirma i Lund. Då slipper du ta hjälp av nära och kära och kan vara säker på att flytten sköts smidigt och professionellt. Boka din flyttfirma online redan idag så ser vi till att din studentflytt sköts på ett bra och säkert sätt.

  Kan man boka flyttfirma i Lund till fast pris?

  Ja, vi använder alltid fast pris för flyttar i Lund. Priset baseras på hur mycket arbete som kommer att krävas, dvs. hur stort ditt boende är, antalet trappor och om du har extra utrymmen som källare och vindsförråd. Men våra priser är alltid fasta och helt transparenta. På så sätt vet vad det kommer kosta dig redan innan vi sätter igång med flytten.