Hoppa till innehåll

Flyttfirma Skåne

Vi är verksamma som flyttfirma i hela Skåne och kan hjälpa dig med flytt var du än bor. Dessutom erbjuder vi distansflytt om du ska flytta till en annan ort i Sverige. Begär ett kostnadsfritt hembesök för offert till flytthjälp i Skåne här brevid.

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Vi hjälper dig att flytta i Skåne

  MB Flytt och Städ började som en flyttfirma i Malmö, men är numera aktiva och verkar över hela Skåne.

  Vi erbjuder en snabb och säker transport av ditt bohag när det är dags att flytta. Oavsett om det är en liten lägenhet, stor villa eller ett sommarhus som ska byta adress så står vi redo för dig.

  Vi ser till att göra jobbet enkelt, så att du slipper den stress som en flytt ofta kan innebära i många fall. Om du är ute efter professionell flytthjälp i Skåne så finns vi till ditt förfogande.

  En pålitlig flyttfirma i Skåne

  Omdömen från våra kunder

  Flyttfirmor Skåne

  Verksamma i hela Skåne

  Vi är idag verksamma över flera delar av Sverige och erbjuder bland annat även flytthjälp i Halland och Stockholm. Därmed kan du boka en flytt med oss om du ska flytta till eller i Skåne, samt om du ska flytta norrut i landet.

  I Skåne har vi fyra olika kontor som vi utgår från, strategiskt placerade i länet så att du slipper betala för mycket att vi ska ta oss till och från din stad.

  Flytt- och bärhjälp i Skåne

  En flexibel flyttfirma i Skåne

  Vi strävar efter att alltid vara så flexibla som bara möjligt när du väljer att ta hjälp av oss för att ta hand om din flytt. Är det så att du inte har möjlighet att sköta flytten under dagtid på en vardag så kan vi många gånger hitta andra tider som kan passa.

  Ibland önskar våra kunder att en flytt ska gå så smidigt som möjligt p.g.a. oförutsedda och plötsliga händelser såsom skilsmässa eller bortgång. Vi är därför vana att arbeta både diskret och effektivt. Hos oss ska du kunna känna dig trygg och säker på att vi alltid är professionella och vänliga.

  Vi är även flexibla när det kommer till var du önskar flytta, och vad som ska flyttas. Vi utför även distansflyttar, så är det så att du flyttar utanför Skåne så hjälper vi dig gladeligen.

  Flyttföretag i Skåne med kunden i fokus

  Vi vet att varje flytt är unik och att det kan kännas krångligt och svårt när man väl bestämt sig för att flytta. Det är just därför vi finns där – för att underlätta och göra din flytt så enkel och okomplicerad som det bara går.

  Vi lever på vårt goda rykte och lägger stor vikt vid att lyssna till våra kunders behov och önskemål. Vi anser oss vara en tillmötesgående flyttfirma som alltid vill att dina önskningar som kund ska sättas i fokus.

  Därefter försöker vi anpassa oss så mycket det bara går, och alltid leverera vad du förväntat dig.

  Vår flyttbil på jobb i Skåne
  Kunden först när vi flyttar

  Trygghet och säkerhet i första rum

  Trygghet och säkerhet kommer alltid i första rum för oss. Vi lastar och packar som om alla saker är det mest värdefulla som finns. Vi förstår att ni kan ha både föremål som är känslomässigt oersättliga såväl som ekonomiskt värdefulla.

  Vi har lång erfarenhet och kvalitetssäkrar all personal löpande för att försäkra oss om att vi alltid kan leva upp till vad vi utlovar.

  Om olyckan skulle vara framme så är alla dina ägodelar fullt försäkrade under hela flytten.

  Varför ska man välja MB Flytt av alla flyttfirmor i Skåne?

  • Vi planerar flytten tillsammans med er och ni får en tydlig offert över kostnader och vad som ingår för att ni ska ha full trygghet genom hela processen.

  • Vi packar med omtanke och använder speciella filtar och material för att skydda er egendom.

  • Vi har lokalkännedom och använder alltid bästa rutten för att spara tid och pengar åt våra kunder.

  • Vi gör vårt yttersta för att se till att flyttjänsten orsakar så lite tidsförlust för er verksamhet som möjligt.

  • Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar om olyckan skulle vara framme.

  • Vi är stora och starka, men också omtänksamma och snälla.

  • Vi hjälper dig genom hela processen, inte bara med att bära tunga grejer.

  MB Flytt och Städ i Skåne
  Vi hjälper dig flytta i Skåne

  Magasinering

  Vi brukar säga att finns det ytor så fyller man upp dem. Med magasinering får ni en riktigt bra anledning till att rensa och ni slipper även rota runt i era förvaringsutrymmen hemma.

  Har ni saker eller ägodelar som inte får plats i ert nya boende, eller helt enkelt behöver ställa undan lite grejer tills ni kommit på plats igen?

  I så fall kan vi hjälpa er med magasinering i säkra och torra lokaler. Ni kan vara trygga med att vi ser till att ta väl hand om era ägodelar, och när ni behöver de igen så transporterar vi dem till önskad plats. Enkelt och bekvämt. 

  Läs mer om hur magasinering av bohag går till här och kontakta oss för priser.

  Låt oss sköta flytten i Skåne åt dig

  Den moderna flyttfirman behöver inte bara bestå av stora, starka flyttkarlar som orkar lyfta pianon och skrymmande möbler. Den moderna flyttfirman behöver medarbetare som visar hänsyn och omtanke.

  Därför är MB Flytt och Städ stolta över att vara ett företag som använder såväl hjärta och hjärna som muskler. 

  Våra stjärnor till anställda har många års erfarenhet och kommer att hantera dina ägodelar som om det vore deras egna.

  Personalen packar en flyttbil på jobb

  Priser för flytt i Skåne

  Kostnaden för en flytt varierar beroende på storlek på bohag, hur mycket som behöver flyttas och en rad andra parametrar som antal trappor, eller om det finns hiss eller inte. Fyll i vårt offertformulär och få en kostnadsfri offert utan krav inom 1 timme.

  Till offert

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer