Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Höör

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Höör

MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Höör

Har du börjat planera inför en flytt? Då kommer du också ganska så snart att upptäcka hur mycket det är som ska göras och hur många moment som faktiskt ska passeras innan du till slut är på plats. MB Flytt och Städ hänger mer än gärna med i processen och ser till så att just din flytt blir så som du vill ha den. Vi har kunskap och kapacitet att hjälpa alla oavsett om det är en liten etta som ska tömmas eller en hel verksamhet som ska till nya kontor. Efter många år i branschen har vi upplevt det mesta och vet därför vad som krävs liksom hur olika behoven ser ut för att på bästa sätt kunna möta dem.

Att flytta är krävande, men med vår hjälp blir det betydligt mycket enklare för dig som flyttar i Höör. Hör av dig till oss på MB Flytt och Städ så svarar vi med en unik flyttlösning framtagen utifrån just dina unika behov.

Flytthjälp på era villkor med vår flyttfirma i Höör

Som komplett flyttfirma har vi allt som behövs för att möta behoven och ge samtliga kunder den flytthjälp de eftersöker. Du bestämmer själv om du vill ha hjälp med utvalda moment eller att vi ska axla det totala ansvaret från början till slut. Oavsett så svarar vi med flexibla och anpassade lösningar som matchar.

Hos oss finns rätt emballage och material för att packa åt dig på ett både praktiskt och säkert sätt för att undvika att något kommer till skada under själva flytten. Vi har rätt kapacitet för att sedan ta dig vidare till din nya adress och stannar kvar tills vi sett att du kommit på plats. Finns det sedan saker eller möbler som du inte vill ha med dig så kan vi ordna med fullgod magasinering tills du behöver det igen.

Flytthjälp på era villkor med vår flyttfirma i Höör
Vid tillfällen då kraven är extra stora finns vår flyttfirma i Höör

Vid tillfällen då kraven är extra stora finns vår flyttfirma i Höör

Funderar du på att flytta till en annan stad, eller kanske till ett annat land så står vi behjälpliga med att hjälpa till med allt det praktiska. Här är det planeringen som är nyckeln till den smidigaste resan och vi har både rutin och kunnigheten för att transportera dig hela vägen fram till din dörr. Som komplement till vår traditionella flytthjälp kan vi även erbjuda dödsbotömning, transporttjänster, flyttstädning och vindsröjning.

Boka flytt med oss idag!

När du anlitar oss på MB Flytt och Städ så kommer du alltid att leveras kvalitativ hjälp från engagerad och yrkeskunnig personal som bryr sig. Vi är stolta och måna över det positiva rykte vi lyckats bygga runt vår verksamhet och arbetar hårt för att alltid motsvara allas förväntningar. Nöjd-kund-garanti på allt vi levererar är en självklarhet och samtliga som arbetar här är fullt försäkrade under sin arbetstid genom Trygg Hansa. Skulle något gå snett med skador eller svinn som resultat blir du ersatta summan för varan.

Ingen bör flyta ensam och vi på MB Flytt och Städ gör dig gärna sällskap!

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

Boka flytt med oss idag!