Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Simrishamn

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Simrishamn

MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Simrishamn

En flyttprocess är alltid krävande på många plan och det krävs både tid och planering utöver de stora kraftansträngningarna för att få den genomförd snabbt och smidigt. Vi på MB Flytt och Städ hjälper både privatpersoner och företag med allt praktiskt kring en flytt och ser till så att alla kommer fram både tryggt och säkert. Med flexibla tjänster och lång erfarenhet kan vi ge samtliga kunder vad de behöver då de behöver det.

Står du inför en flytt och skulle behöva den hjälp du kan få från en pålitlig och erfaren flyttfirma? Tveka inte utan hör av dig till oss så ser vi till så att du får precis den assistans du söker.

Allt du behöver för din flytt i Simrishamn

Efter många år i branschen är vi väl medvetna om hur varierande behoven är från en flytt till en annan och håller oss därför alltid lyhörda var och ens önskemål för att säkert täcka upp för samtliga. Vi har kapacitet och kunskap att åta oss allt ansvar vid flytt av både bohag och företag men kan även finnas där för att ta över specifika delar av processen om så önskas.

Hos MB Flytt och Städ finner du allt du behöver

  • Emballage, bärhjälp, transport, professionell flyttstädning och magasinering.
  • Flexibla och behovsanpassade flyttupplägg.
  • Full ansvarsförsäkring
  • Kvalitetsgaranti som omfattar samtliga utav våra arbeten

Ska du flytta en längre sträcka, till en annan stad eller har du kanske till och med planer på att bosätta dig utanför Sverige en kortare eller längre period? Vi följer med dig hela vägen och ser till så att du kommer iordning. Skulle du behöva plats för förvaring av möbler eller ägodelar så kan vi leverera magasinering i trygga och torra lokaler under tiden.

Allt du behöver för din flytt i Simrishamn
Kvalitetsflytt i Simrishamn

Kvalitetsflytt i Simrishamn

Det är många moment som ska hanteras och pareras under en flytt innan man kan stänga dörren bakom sig en sista gång och gå vidare. Planering och packning ska påbörjas i god tid för att hinnas med och därefter väntar minst en dags bärande och transport och kvar återstår ännu den tunga slutstädningen.

Att klara av en flytt på egen hand är för de allra flesta näst intill övermäktigt men det är då vi på MB Flytt och Städ finns här redo att hjälpa. Med bred erfarenhet från både mindre bohagsflyttar till mer komplexa uppdrag av kontorsflytt är inget längre omöjligt. Mindre punktinsatser eller helhetsansvar bestämmer du. Oavsett vad du ber om kommer vi leverera professionell flytthjälp likt utlovat.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.