Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Lomma

Begär kostnadsfritt hembesök
Flytthjälp av kvalitet för er i Lomma

Flytthjälp av kvalitet för er i Lomma

Många väljer att bosätta sig i Lomma på grund utav kommunens goda omsorg, bra utbildningar och spännande aktivitetsliv. Närheten till Öresund bjuder i sin tur också in till ett rikare friluftsliv och en om än ännu högre boendekvalitet. Oavsett vart i Lomma du befinner dig så kommer du aldrig att vara längre bort än en dryg kilometer från den milslånga kusten.

MB Flytt och Städ verkar både i och runtikring Lomma och erbjuder dig en både säker och snabb transport vid bohags- liksom företagsflyttar. Oavsett om det är en mindre lägenhet som ska tömmas eller en hel affärsrörelse som är på språng så står vi här redo för dig. Med erfarenhet och omtanke ser vi till så att du får den flytthjälp som just du behöver.

Varje flytt är unik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt

Av erfarenhet vet vi på MB Flytt och Städ att det inte finns en enda flytt som är den andra lik och att det många gånger kan kännas oöverkomligt krävande när man väl bestämt sig för att flytta. Det är också därför som vi startade vår verksamhet – för att vi vill finna där och underlätta vid din flytt hela vägen från början till slut. Vi rider på vårt goda rykte och lägger stor vikt på att lyssna till våra kunders unika behov och önskemål. Vi är helt enkelt den seriösa flyttfirma du behöver som oavbrutet levererar kunden vad de söker genom att anpassa oss utifrån var och en. Säkerhet och trygghet är två begrepp som alltid står i fokus i vårt arbete och vi strävar alltid efter högsta kvalité. Vi packar och lastar med stor åtanke till era sakers värde och förstår den ovärderliga vikten av affektionsvärde och att allt inte går att ersätta. Oavsett vad du söker så kommer vi att leverera vad vi lovar.

Varje flytt är unik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt
Fördelar med att använda MB Flytt och Städ, som din flyttfirma i Lomma

Fördelar med att använda MB Flytt och Städ, som din flyttfirma i Lomma

För oss är det oerhört viktigt att möta upp våra kunders alla önskemål och arbetar därför alltid nära våra kunder.

  • Vi planerar hela flyttprocessen tillsammans med dig och räcker därefter över en tydlig offert över samtliga kostnader liksom vad som kommer att ingå. Allt för din trygghet och för att du ska känna dig delaktiga genom hela processen.
  • Vi hjälper dig packa med omsorg och nyttjar speciellt framtagna filtar för att skydda all din egendom.
  • Vår lokalkännedom är god vart vi än arbetar och vi planerar alltid in den bästa rutten för flyttlasset. På så vis kan vi spara både tid och pengar åt dig som kund samtidigt som vi också gör mindre klimatpåverkan.
  • Vi strävar alltid efter att du ska förlora så lite tid som möjligt utan att det på något vis påverkar flytthjälpens kvalitet.
  • Givetvis är vi fullt försäkrade genom Trygg Hansa om något mot förmodan skulle hända under själva flyttarbetet.
  • Vi kan erbjuda magasinering till dig som behöver det för allt det som du inte vill eller kan flytta med dig.

En modern flyttfirma för dig i Lomma

Det behövs så mycket mer än muskelkraft för att klara av en flytt på allra bästa sätt. Samtidigt som vi orkar lyfta tunga möbler och pianon så är vi också stolta över att vara ett av de modernare flyttföretagen som använder oss av såväl hjärna och hjärta.

Planerar du en flytt eller står du mitt uppe i en? Kontakta oss så ska vi se till att ge dig just den hjälpen du behöver.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

En modern flyttfirma för dig i Lomma