Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Eslöv

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och Städ en flyttfirma i Eslöv

MB Flytt och Städ en flyttfirma i Eslöv

Eslöv växer årligen med sina nyinflyttade invånare och allt fler företag får upp ögonen för kommunen och väljer att öppna upp eller flytta sina verksamheter hit. Vi på MB Flytt och Städ har all kapacitet och kunnighet som krävs för att vara med och hjälpa både privatpersoner och företag som behöver lite extra assistans i flytten. Med flexibla och breda flyttjänster liksom erfarenhet från flera år i branschen kan vi ge samtliga just vad de behöver när de behöver det för en säkrare och smidigare flytt.

Står du inför en flytt och önskar hjälp i någon form från en pålitlig flyttfirma? Tveka inte utan hör av dig till oss så tar vi över ansvaret. Ingen ska behöva flytta ensam och vi står redo att följa med dig genom processen.

Professionell flytthjälp med vår flyttfirma i Eslöv

En flytt löper sällan helt oproblematiskt och det är många som kontaktar oss efter att de överrumplats av hur mycket tid och energi den kräver. Oavsett om det handlar om en mindre bohagsflytt eller en mer omfattande kontorsflytt så krävs planering och struktur för att arbetet ska löpa smidigt och en flyttfirmas hjälp gör hela processen betydligt mycket enklare.

  • Välj en allomfattande flyttfirma som MB Flytt och Städ så kan du få hjälp med allt från planering och packning till bärhjälp och transport. Vi erbjuder även professionell flyttstädning och magasinering för dig som söker.
  • Du behöver inte leta efter lösningar för transporten. Vi har moderna flyttfordon med kapacitet för all typ av flytt så att transporten löper både effektivt och smidigt oavsett vart du ska.
  • Du och ditt bohag  är försäkrat under hela arbetsprocessen tack vare våra försäkringar. Skulle något gå sönder eller försvinna under glyttens gång blir ni ersatta för skadan.
Professionell flytthjälp med vår flyttfirma i Eslöv
MB Flytt och Städ - För en komplett flytthjälp i Eslöv

MB Flytt och Städ - För en komplett flytthjälp i Eslöv

MB Flytt och Städ är en väletablerad flyttfirma som erbjuder kvalitativa och professionella flyttjänster åt både privatpersoner och företag liksom organisationer och myndigheter. Vi utgår ifrån Malmö men erbjuder vår hjälp åt alla som behöver den landet över och kan även hjälpa dig som står inför en distansflytt. Som komplement till våra grundläggande tjänster erbjuds även transporttjänster, vindsröjning, magasinering och dödsbotömning. Givetvis kan vi också vara behjälpliga med både demontering och montering av möbler då det behövs

Vi startade vår verksamhet för att hjälpa människor till en enklare vardag och med flera starka år bakom oss är vi mer motiverade än någonsin. Vi vet vad som krävs för en optimal flytt och vill mer än gärna ge också dig det som flyttar i Eslöv. Hör av dig till oss och låt oss veta mer om vad det är du står inför så ser vi till att återkomma snabbast möjligast med en matchande lösning tillsammans med dess offert.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.