Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Falsterbo

Begär kostnadsfritt hembesök
Flytthjälp för dig i Falsterbo

Flytthjälp för dig i Falsterbo

Med områden som tillsammans skapar den perfekta mixen av villabebyggelser, äldre hus, sevärdheter och vacker natur med härliga badstränder är Falsterbo en plats vart mångfald kan trivas. Antalet invånare i kommunen har under de senaste åren stadigt ökat och framförallt tycks barnfamiljer se dess alla fördelar. Vi på MB Flytt och Städ vill givetvis mer än gärna vara med som en given del i utvecklingen och erbjuder därför kvalitativ flytthjälp åt dig i Falsterbo. Vi vet vad som krävs av den som ska flytta och har all erfarenhet som krävs för att ta över ansvaret.

MB Flytt och Städ utgår ifrån Malmö men levererar flyttjänster åt privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter över hela landet, i vissa fall även utanför gränserna. Det spelar ingen roll hur stort bohag du har eller hur höga krav du ställer på flyttens kvalitet. Vi packar precis lika varsamt och flyttar också lika effektivt och kunnigt vid samtliga flyttuppdrag för att alltid uppnå våra kunders förväntan.

Bitvis flytthjälp eller allomfattande flyttkoncept? Hör av dig till oss så ser vi till att forma flyttlösningen som passar just dig.

En flyttfirma i Falsterbo med ovärderliga fördelar

  • Du behöver inte bära dina tunga möbler och kartonger själv. En bra flyttfirma har både erfarenheten och muskelkraften som behövs för arbetet så att du kan skona både din egna och dina vänners ryggar.
  • Med en erfaren flyttfirmas hjälp kommer flytten inte bara gå enklare utan också betydligt mycket snabbare för ett kortare avbrott i din vardag.
  • Skulle något försvinna eller gå sönder under själva flytten så är du försäkrad genom din flyttfirma och blir ersatta för skadan.

Det är alltid kunden som styr över flytthjälpens omfattning men en komplett flyttfirma kan hjälpa en med precis allt som inkluderas i en flytt från första packningen till den sista monteringen. Hör av dig till oss med dina önskemål så återkommer vi med en tydlig och övergripande offert på arbetet.

En flyttfirma i Falsterbo med ovärderliga fördelar
Komplett flytthjälp, med vår flyttfirma i Falsterbo

Komplett flytthjälp, med vår flyttfirma i Falsterbo

Vi på MB Flytt och Städ kan hjälpa dig med allt rörande din bohagsflytt eller kontorsflytt och erbjuder som komplement till själva flytthjälpen även transporttjänster, flyttstäd, magasinering, vindsröjning och dödsbotömning inklusive sophantering och mer därtill. Givetvis kan vi också hjälpa dig med både montering och demontering utav dina möbler.

Söker du efter en smidigare flytt så hör av dig till oss så ser vi till så att det blir verklighet. Ring direkt eller fyll i vårt offertformulär här på sidan så återkommer vi så snart som möjligt med lösningen du söker efter.

Unika lösningar för var och en genom vår flyttfirma i Falsterbo

Packning, bärhjälp, transport, flyttstäd eller magasinering. Ska du flytta och önskar hjälp så är du mer än välkomna till att kontakta oss. Vi anpassar oss helt utefter dina behov och ser till så att du får den typ av flytt du önskar!

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

Unika lösningar för var och en genom vår flyttfirma i Falsterbo