Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Landskrona

Begär kostnadsfritt hembesök
Modern flyttfirma i Landskrona

Modern flyttfirma i Landskrona

Landskrona växer just nu stadigt på alla fronter och flera konkreta resultat i form av bland annat nya bostadshus har börjat synas runt om i kommunen. Varierande bostäder och nya stadsdelar börjar ta form och utvecklingsplanerna har bara börjat. Staden satsar stort för framtiden och vi på MB Flytt och Städ vill mer än gärna hänga med på tåget och bli en del utav den och hjälpa till under alla flyttar i och runtomkring Landskrona. Det spelar ingen större roll om det är en mindre lägenhet som ska tömmas, en större villa eller ett helt företag. Oavsett kan vi med omnejd transportera hela ditt bohag eller din företagsrörelse till er nya adress och se till så att du kommer fram både snabbt och säkert.

Vi finns här för dig i Landskrona – redo att ge dig all den flytthjälp du förtjänar.

En flytt är ingen annan lik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt

Vi vet att alla flyttar är unika till sin karaktär och är därför också alltid måna om att forma våra flyttjänster därefter. När man väl bestämt sig för att flytta så kommer man snart att komma till insikt kring vilket arbete det faktiskt innebär och det är då vi på MB Flytt och Städ finns här! Vår verksamhet är skapt för att göra din flytt så smidig och okomplicerad som möjligt så att du får en bättre flytterfarenhet. Vi lever på det rykte vi hittills skapat runtom oss och värdesätter alla våra kunders önskemål och behov. Vi är helt enkelt en komplett och fullt seriös flyttfirma som levererar precis allt som vi utlovar. Kundnöjdhet och trygghet sätts alltid i första rummet hos oss och vi både packar och fraktar med största försiktighet i vetskap om sakers affektionsvärde.

En flytt är ingen annan lik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt
En säker flytt med MB Flytt och Städ, din flyttfirma i Landskrona

En säker flytt med MB Flytt och Städ, din flyttfirma i Landskrona

För att du ska få den flytthjälp du behöver så ser vi alltid till att planera hela processen i samförstånd med dig för att du ska få full insyn i processen och känna dig trygg med oss. Vi hjälper dig packa och lastar med största omsorg och kan med hjälp utav vår lokalkännedom ta fram den bästa rutten för flyttlasset. Vår strävan är att alltid spara in så mycket tid och pengar som det går åt dig men givetvis utan att dra ner på säkerhet eller kvalitet. Skulle något sedan ske så är vi givetvis fullt försäkrade.

I behov av magasinering? Inga problem!

För att kunna fulländar våra flyttjänster och göra allt som komplett flyttfirma kan vi på MB Flytt och Städ även erbjuda dig magasinering i torra och säkra lokaler om så behövs. Kanske behöver du inte alla dina ägodelar med dig på en gång eller så har du rent av inte plats för allt och behöver någonstans att ställa det? Vi löser det så att de står säkert och lättillgängligt.

När du väljer oss på MB Flytt och Städ så kan du alltid vara helt säkra på att vi tar hand om allt och att din flytt blir mindre komplicerad och bekvämare.

I behov av magasinering? Inga problem!
Landskronas moderna flyttfirma

Landskronas moderna flyttfirma

Ingen ska behöva flytta ensam så hör av dig till oss så ser vi till att axla ansvaret tillsammans. Här använder vi inte bara stora starka flyttkarlar för att ta dig och ditt tyngre bohag till din nya adress. Vi är oerhört stolta över att vara det moderna flyttföretaget som därtill också lägga in både hjärta och hjärna till våra tjänster.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.