Hoppa till innehåll

Flyttfirma Landskrona

Begär kostnadsfritt hembesök för offert av flytthjälp i Landskrona. Vi har stor erfarenhet som flyttfirma för både privatpersoner och företag, och står redo att hjälpa även dig! Vi tillämpar alltid fasta priser och är helt försäkrade.

Begär offert för flytt i Landskrona

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Din flyttfirma i Landskrona

  MB Flytt är en flyttfirma i Landskrona med lång erfarenhet i branschen. Vi flyttar åt både privatpersoner och företag stans bästa priser, och utför alla typer av flyttuppdrag från början till slut. För oss är 100% nöjda kunder det enda godkända betyget på vårt arbete.

  Givetvis kan vi anpassa våra tjänster och erbjudanden efter dina specifika behov. Kommunicera bara vad det är du vill få ut av vår hjälp så ser vi till att leva upp till dessa önskemål.

  Vi hjälper dig i hela Skåne

  Vi började som en flyttfirma i Malmö, men erbjuder idag flytthjälp i hela Skåne. Vi är till exempel verksamma som bland annat:

  Landskrona flyttfirma

  Kundbetyg:

  Flytthjälp i Landskrona

  En flyttfirma i Landskrona som hjälper dig hela vägen

  Vi hjälper dig gärna med en helhetslösning, där vi delas upp flytten i tre olika faser.

  • Inför flytten: Vi hjälper till med planering och idéer på hur vi underlättar flytten och gör den så enkel och smidig som möjligt. Här hjälper vi dig även att packa ner hela ditt bohag om du önskar hjälp med det.
  • Under flytten: Vi hjälper dig att transportera hela ditt hem från ditt gamla boende till din nya bostad. Här ser vi alltid till att arbeta effektivt och skyddar självklart alla dina ägodelar ordentligt.
  • Efter flytten: Vi hjälper till med flyttstädning så att du slipper tänka på det, och istället kan ägna din tid åt att möblera och komma i ordning i ditt nya hem.

  Läs vår checklista inför flytten för mer tips.

  Andra tjänster vi erbjuder

  Bohagsflytt

  Vi utför bohagsflytt i Landskrona. Du väljer själv om du önskar hjälp med hela flytten eller enbart delar av den. En anpassningsbar flyttjänst med andra ord. Målet är att du ska kunna få hjälp med precis allt de du behöver.

  Nedpackning & montering

  Vi hjälper dig även med packning och montering av möbler. Det innebär att du även kan undvika allt tidskrävande arbete både innan och efter flytten. Då kan du istället lägga energi på att planera inredning och möblering i din nya bostad.

  Flyttstädning

  Vår flyttstädning i Landskrona utförs alltid med städgaranti i 14 dagar. Städningen är ofta det mest tidskrävande vid en flytt och något de flesta gärna låter ett proffs hantera. Bokar du flyttstädning via oss kan du säkerställa att den genomförs korrekt.

  Magasinering

  Låt oss förvara dina ägodelar i larmade och uppvärma lokaler. När du behöver ägodelarna igen så kör vi ut de till dig. Då slipper du ansvara över ett eget förråd.

  Bäst Landskrona Flyttfirma

  Fullt försäkrade och alla tillstånd som krävs

  När du väljer att anlita oss som flyttfirma i Landskrona för att hjälpa till med din flytt så är hela ditt bohag fullt försäkrat via Trygg Hansa om olyckan skulle vara framme.

  Även vår personal är fullt försäkrade och vi följer kraven för yrkestrafiktillstånd samt de allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  50% RUT-avdrag för arbetskostnaden

  Sedan 2016 är det möjligt att nyttja RUT-avdrag när du anlitar flytthjälp.

  Du betalar därmed endast 50 % av arbetskostnaden och RUT-avdraget gäller bland annat:

  • Flytt av bohag mellan två adresser
  • Flytt av möbler i nuvarande bostad
  • Flytt till sommarbostad
  • Packning av dina ägodelar
  • Flyttstädning
  • Magasinering

  * Vår flyttfirma i Landskrona tillämpar alltid RUT-avdrag vid flytthjälp.

  Företagsflytt Landskrona

  Vi erbjuder även företagsflytt i Landskrona. Vi på MB Flytt har lång erfarenhet av att hjälpa företag att flytta och olika typer av verksamheter när det är dags att byta kontor eller arbetsplats.

  Med fokus på att minimera avbrott i er verksamhet så strävar vi efter att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Vi vet hur det är när verksamheten står till och kostar pengar.

  Villkor & avbokningspolicy

  Debitering sker med minst 2 timmar på vardagar samt 4 timmar på helger och röda dagar. Avbokning av flytt måste ske senast 5 dagar före avtalat tid enligt våra avbokningsregler. Detta för att ge oss en möjlighet att boka upp ett annat flyttuppdrag.

  Flyttfirma Landskrona: priser

  Vi erbjuder alltid fasta priser om det efterfrågas. Priset baseras på en lång rad olika faktorer, som exempelvis hur stort ditt boende är, hur mycket som ska flyttas och hur situationen ser ut med eventuella trappor och hissar. Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert eller välj något av våra flyttpaket nedan.

  Se våra priser