Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Stockholm

Vi hjälper dig
Begär kostnadsfritt hembesök
MB FLYTT OCH STÄD I Stockholm stad

MB FLYTT OCH STÄD I Stockholm stad

EN FLYTTFIRMA du kan LITA PÅ

En flytt är sällan helt bekymmersfri, men med rätt flyttfirma till din hjälp blir arbetet betydligt mycket enklare och processen effektivare i samtliga steg.

MB Flytt och Städ är en komplett och väletablerad flyttfirma som numera levererar kvalitativ flytthjälp och assistans i Stockholm åt privatpersoner och företag. Med noggrant formade flyttjänster och flera års erfarenhet i branschen har vi kapaciteten och erfarenheten som krävs för att ansvara för samtliga flyttuppdrag. Oavsett uppdragets storlek eller karaktär kommer vi med våra behovsanpassade lösningar kunna ge dig vad du behöver när du behöver det.

För en lyckad flytt krävs noggrann planering, stora kraftansträngningar och smarta logistiska lösningar. Här används hjärna och hjärta lika mycket som muskelkraft och vi tror stenhårt på att det är just det som hjälpt oss växa till den flyttfirma vi är idag.

MB FLYTT OCH STÄD STOCKOLM

Att flytta kan vara oerhört energislukande, som tur är flyttar vi människor inte allt för ofta. Men när vi väl gör det inser vi hur tidskrävande det faktiskt är. Många blir överrumplade av hur mycket energi och tid det faktiskt krävs för att packa ner allt, förflytta och bära allt till din nya adress. Det ska planeras och packas, gärna på ett effektivt sätt som gör att du inte behöver åka fram och tillbaka flera gånger.

Vi på MB FLYTT OCH STÄD erbjuder våra tjänster här i Stockholmsområdet och i Stockholm stad.

MB FLYTT OCH STÄD STOCKOLM
Vi är en flytt firma med erfarenhet och kunskap

Vi är en flytt firma med erfarenhet och kunskap

MB FLYTT OCH STÄD är en flyttfirma som växer. Vi utgår från Malmö, men har erbjudit våra tjänster runt om i Sverige länge. Nu stor satsar vi på Stockholm och genom vår långa erfarenhet har vi ambitionen att leverera heltäckande flyttjänster i världsklass. Med vår gedigna erfarenhet från mängder av flyttillfällen kommer vi kunna hjälpa dig vidare oavsett uppdragets storlek och förutsättningar. Tveka inte utan kontakta oss och låt oss höra mer om ditt uppdrag för att forma en lösning som matchar.

FÖRDELAR MED PROFESSIONELL FLYTTHJÄLP FRÅN MB FLYTT OCH STÄD

Med vår hjälp kan du släppa allt det praktiska som ska hanteras under flytten eller få assistans till de delar du helst vill slippa.

Utöver självklarheten i att flytten blir smidigare och snabbare kommer den också att bli säkrare tack vare vår ansvarsförsäkring tecknad hos Trygg Hansa.

När du anlitar oss behöver du inte själv lösa transporten för flytten utan det har vi redan löst åt dig med hjälp utav våra flyttbilar.

Finns det saker du inte vill ha med dig eller som inte får plats dit du ska? Då kan vi ordna med förvaring i torra och anpassade magasin för att sedan också leverera dom till dig då det är dags.

Med vår flyttstädning kan du vara säker på att bostaden lämnas i fullgott skick och kommer att bli godkänd på besiktningen liksom uppskattas av nästa boende.

Oavsett om man flyttar från en liten etta eller ska ta hela sin affärsverksamhet mot nya lokaler så kommer man att få precis den hjälp man behöver från oss på MB Flytt och Städ. Samtliga flyttupplägg är behovsanpassade för var och en och innan vi sätter igång får du givetvis ta del av en noga framtagen och tydlig offert över samtliga kostnader.

FÖRDELAR MED PROFESSIONELL FLYTTHJÄLP FRÅN MB FLYTT OCH STÄD