Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Bromma

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och städ, din flyttfirma i Bromma

MB Flytt och städ, din flyttfirma i Bromma

Vi arbetar främst som en flyttfirma i Malmö. Men nu mera även i Stockholmsområdet där vi har fokus på Bromma. Som är ett stenkast från Stockholm stad. Med sin kuperande terräng och enastående skärgård så innebär staden en prövning för flyttande av alla dess slag, men det hindrar givetvis inte oss på MB Flytt och Städ från att arbeta där. Vi motiveras av utmaningar och arbetar om än ännu hårdare för att uppnå allas era förväntningar.

Befinner ni er i eller i närheten av Bromma och är på jakt efter en snabb och trygg transport för kommande flytt så kontakta oss på MB Flytt och Städ. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med bohaget från en mindre lägenhet eller om det gäller en hel affärsrörelse. Alla uppdrag är precis lika viktiga liksom all vår kundnöjdhet. Vi finns inte bara i Bromma utan i hela Stockholmsområdet. Söker du en flyttfirma i Åkersberga, kan vi hjälpa dig med det också.

Vill du flytta smidigt, enkelt och kostnadseffektivt? Hör då av dig till oss så tar vi tillsammans fram en lösning.

Hur vill ni att er flytt ska se ut?

Oavsett om ni bara vill ha hjälp med specifika bitar av er flytt eller en komplett helhetslösning för att slippa lägga tid på flytten alls så har vi lösningar som matchar. Med komplett och kvalitativt emballage kan vi packa ert bohag på absolut bästa sätt. Vi har sedan kapacitet till att transportera er och era ägodelar både inom och utanför Sveriges gränser med säte i samtliga av dess södra och västra orter. Våra flyttstädare kan också rycka in och se till så att ert gamla hem eller kontor lämnas i toppenskick. Möbler, kartonger, arbetsmaterial eller kontorsmaterial som inte behövs just nu? Då löser vi det med bästa möjliga magasinering.

Det är ni som kund som har behov och önskemål. Vårt jobb är att ta fram en optimal och kostnadseffektiv lösning att leverera åt er vart ni än befinner er i Bromma.

Hur vill ni att er flytt ska se ut?
För att ingen flytt är den andra lik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt

För att ingen flytt är den andra lik, därför skräddarsyr vi alltid din flytt

Efter flera års erfarenhet av flyttbranschen kan vi med största säkerhet säga att ingen flytt någonsin är den andra lik. Samtliga utav dem är unika till sin karaktär liksom komplexitet. När ni anlitar oss på MB Flytt och Städ som er flyttfirma i Bromma så kan ni vara 100% trygga. Vi packar med stor försiktighet på optimala sätt och fraktar sedan allt fullt försäkrat till er nya adress. För förvaring kan vi förmedla bra magasinering och med komplett flyttstädning som en del av vårt tjänsteutbud kan vi erbjuda dig att slippa allt rörande flytten helt.

Några av fördelarna med oss på MB Flytt och Städ, flyttfirma i Bromma:

Vi vet hur viktigt vårt rykte och vår kundnöjdhet är varpå vi arbetar hårt varje dag för att uppnå och toppa alla våra kunders förväntningar. Här är några utav alla de uppskattade fördelarna som ni får på köpet då ni anlitar oss i Bromma.

  • All planering kring er flytthjälp sker givetvis tillsammans med er så att ni vet precis vad som väntar och vad ni kan förvänta er. Vi lämnar samtidigt också alltid en tydlig och övergripande offert på arbetets kostnader.
  • Vår lokalkännedom är god så oavsett vart du flyttar i Bromma så kommer vi att kunna välja den absolut bästa rutten.
  • Alla våra anställda är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar så skulle olyckan mot förmodan träda fram under själva flyttarbetet så blir alla ersatta.
  • Vår yrkesstolthet är precis lika stor som respekten mot våra kunder och arbetar därför alltid försiktigt och respektfullt med både packning och under själva frakten. Vi förstår affektionsvärde och vet att allt faktiskt inte är ersättningsbart.
Några av fördelarna med oss på MB Flytt och Städ, flyttfirma i Bromma:
Magasineringsbehov? – Inga problem!

Magasineringsbehov? – Inga problem!

Kanske har ni eller ert företag saker eller papper som ni inte ska använda direkt efter flytten? Men som ni ändå vill ha lättillgängliga och säkert förvarade under tiden? I så fall kan MB Flytt och Städ hjälpa er med magasinering i säkra, torra lokaler. Ni kan vara övertygade om att vi tar hand om allt och när ni behöver era ägodelar på nytt så transporterar vi dem till önskad plats. Enkelt och bekvämt.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.