Hoppa till innehåll

Flyttstädning Limhamn

Räkna ut ditt pris och boka redan idag

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Bra Flyttstädning i Limhamn

  De flesta förknippar flyttstädning med massor av stress. Att städa bakom spisen, dammsuga taklister och tvätta fönster utvändigt är något som de flesta tycker är tråkigt. Om man saknar erfarenhet och utrustning kan det snabbt bli frustrerande och överväldigande.

  Många väljer därför att boka professionell flyttstädning hos en flyttfirma i samband med själva flytten. Vi på MB erbjuder flyttstäd i Limhamn och hjälper dig genom hela processen – från packning och flytt till montering av möbler och flyttstäd.

  Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och detaljer när det gäller städningen. Vi besiktar och säkerställer alltid att flyttstädningen godkänns efter att jobbet är slutfört. Använd formuläret högst upp för att få ett kostnadsförslag och boka flyttstäd i Limhamn.

  Flyttstäd i hela Skåne

  Vi började vår resa i Malmö med vårt första kontor, och har sedan dess vuxit till att idag erbjuda flyttstäd i hela Skåne, Halland och Stockholm.

  Vi har fyra kontor i Skåne, utspridda över länet så att vi kan försäkra oss om att alltid finnas nära till hands.

  Varför välja oss för flyttstäd Limhamn?

  Det är viktigt att lämna över sin gamla bostad i ett fint skick till nya ägare eller hyresgäster. Om man inte gör det kan man behöva städa på nytt eller bli av med sin deposition.

  När du använder dig av oss för din flyttstädning i Limhamn kan du räkna med trevligt bemötande och noggrann service. Vi kan underlätta för dig så du kan lägga tid och energi på annat, utan att behöva oroa dig för flyttstädningen. Vi utför arbetet professionellt och följer alla riktlinjer för att uppfylla samtliga krav som ställs av ny hyresgäst, ägare eller hyresvärd.

  Räcker det inte att jag flyttstädar själv? Jo, och det är det många som gör. Men det är tidskrävande och det finns risk att städningen underkänns vid inspektionen. Då tar det mer tid av dig när du behöver städa på nytt. När du anlitar oss på MB flytt för din flyttstädning i Limhamn kan du känna dig trygg med att städningen blir utförd korrekt och noggrant. Vi är självklart även försäkrade.

  Fördelar med att anlita oss

  • Vi flyttstädar snabbt, noggrant och effektivt.
  • Du kan lägga tid och energi på annat
  • Vi är alltid fullt försäkrade
  • Vi lämnar städgaranti på vårt arbete
  • Använd RUT-avdrag och spara pengar
  • Helhetspartner som även kan utföra flytten åt dig

  Flyttstäda i Limhamn – så går det till

  När du anlitar oss för flyttstäd i Limhamn ser vi till att utförandet av jobbet garanterar en godkänd inspektion då vi är färdiga.

  Vi utför städning efter vårt förutbestämda schema för att säkerställa att alla viktiga delar av städningen blir gjorda.

  Vår tjänst Flyttstädning Limhamn omfattar alla viktiga moment, som exempelvis rutinrengöring av golv, tak och väggar och djuprengöring av köket.

  Det som du behöver göra inför städningen är att tömma bohaget på alla ägodelar, samt försäkra dig om att ingenting finns kvar som kan försvåra vårt arbete, som exempelvis tunga möbler, mattor eller liknande.

  Här kan du se listan över de moment som innefattas i ett städuppdrag.

  1. Vi rengör behandlade ytor från damm och fläckar – såsom golvlister, dörrkarmar, fönsterbågar, taklister och trösklar.
  2. Vi rengör och putsar alla fönster, på båda sidor. Även fönsterbågar.
  3. Vi gör rent och torkar av dörrar på alla sidor och ovan, även handtag.
  4. Rengöring av garderober och fast inredning i bostaden. Vi använder rengöringsmedel och trasa. Även hyllplan, stänger och trådbackar.
  5. Vi torkar rent från damm samtliga installationer såsom eluttag, telefonjack och reglage.
  6. Noggrann rengöring av ventilationsdon och övriga ventiler, både på in- och utsidan.
  7. Vi rengör tak och väggar från fläckar och damm.
  8. Borttagning av spikar, dekaler och klistermärken på väggar, samt rester av dessa.
  9. Vi rengör köket från smuts och fett in i minsta detalj. Detta inkluderar tak.
  10. Tömning av kyl & frys, som även frostas av. Skåpen luftas av och lådor rengörs.
  11. Noggrann rengöring av spis på alla sidor samt insida. Även bakom och under spisen samt spisplattor.
  12. Vi rengör badkar och dusch, inklusive sidor och utrymmet under badkar eller duschkabin. Vi rensar och rengör även golvbrunnen.
  13. Rengöring av diskbänk, diskho och kranar. Avkalkning utförs.
  14. Fullständig rengöring av toalett och handfat, på samtliga sidor.

  Behöver du flytthjälp?

  Du kan självklart kombinera ditt städ med flytthjälp i Limhamn. Som en ledande aktör på marknaden erbjuder vi en komplett flyttjänst där vi tar hand om alla delarna åt dig.

  Låt oss hjälpa dig med både flytt och städning, så kan du istället lägga energi och tid på de roliga delarna med att flytta, som att inreda nya bostaden!

  Priser på flyttstäd i Limhamn

  Priserna baseras främst på storlek på boende och vilken typ av paketlösning som önskas.
  Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert idag helt utan köpkrav.

  Vanliga frågor och svar

  Vad kostar flyttstädning i Limhamn?

  Priset varierar beroende på boendets storlek och i vilket skick det är. Använd vårt formulär högst upp på sidan för att få ett kostnadsförslag.

  Vem ansvarar för flyttstäd vid försäljning?

  Det är alltid tidigare hyresgästen eller ägaren som ansvarar för flyttstädningen, oavsett om det gäller en hyresrätt, villa eller nyproduktion.

  Vad händer om något går sönder vid städning?

  Vi är helförsäkrade vilket innebär att du blir ersatt om någon egendom tar skada.

  Vad ingår i en flyttstädning i Limhamn?

  När du anlitar oss på kommer utför vi alltid jobbet med städgaranti, vilket betyder att vi kommer ut igen om inspektionen på arbetet inte skulle godkännas.

  Vem kan beställa flyttstädning i Limhamn med RUT-avdrag?

  Den som beställer måste vara skriven och bosatt på adressen som skall städas för att vara berättigad RUT-avdraget. Du behöver dock inte inneha ett förstahandskontrakt eller äga bostaden.

  Vad ska jag tänka på innan ni kommer och städar?

  Tänk på att boendet ska vara tömt. Kolla gärna även så att fönster går att öppna och att det finns el och vatten påslaget.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer