Hoppa till innehåll

Flytta till Gotland

MB Flytt är ett säkert val när du letar flyttfirma på Gotland, vare sig du ska flytta till eller från ön. Vi är verksamma i stora delar av Sverige med den logistik som krävs för att hjälpa dig flytta via Nynäshamn eller Oskarshamn. Dessutom är våra tjänster flexibla och vi anpassar oss gärna efter era förutsättningar.

Prisförfrågan på flytt

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Flyttfirma på Gotland

  Vi kan hjälpa dig med att flytta till Gotland eller med att flytta från Gotland till fastlandet. En distansflytt kräver planering, och vi på MB Flytt har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att utföra en effektiv och trygg flytt. En längre flytt innefattar ofta fler moment att tänka på än en vanlig lägenhetsflytt, och det kan underlätta stort att anlita en flyttfirma på Gotland för jobbet. Då får du hjälp med allt det logistiska.

  Vi gör flytten enkel

  MB Flytt är en professionell flyttfirma som är baserad i Skåne med också verksamma i Stockholm och Halland. Vi är flexibla och utför flyttar över hela Södra Sverige, inklusive till och från Gotland.

  Vi kan flytta hela bohag och hjälper till med planeringen så att du kan lägga energi på annat. Vi flyttar era saker med respekt, säkerhetstänk och varsamhet. Fyll i vårt formulär för att få ett kostnadsförslag, eller läs mer om våra tjänster:

  Flyttfirma Gotland

  Omdömen och recensioner

  Flytta till Gotland med MB FLytt

  Varför anlita oss som din Flyttfirma till Gotland?

  Att flytta till en ny plats kan vara både utmanande och spännande. När du behöver flytthjälp till Gotland, eller flytthjälp från Gotland, så vet vi vad som krävs. Vi utför fler och fler distansflyttar där kunden bland annat ser fördelar med tidsbesparing, bekvämlighet och att vi sköter planeringen inför flyttdagen. Vi har full koll på logistiken och kännedom om att boka färjor och andra lokala förhållanden gällande flyttar till och från Gotland.

  • Gratis offert: Innan du bestämmer dig erbjuder vi en gratis offert, så att du kan få en uppfattning om kostnaden utan några förpliktelser.
  • Vi kan hjälpa dig med alla delar av flytten: Packning, magasinering, montering och flyttstäd av ditt gamla boende är några exempel.
  • Kundens behov är vårt fokus: Vi lyssnar, planerar och organiserar flytten utifrån dina önskemål.
  • Vi är fullt försäkrade: Dina saker är trygga genom vår försäkring hos Trygg-Hansa.

  Priser för att flytta till Gotland

  Kostnaden för en flytt till Gotland varierar beroende på avstånd, storlek på bohag, hur mycket som behöver flyttas och en rad andra parametrar. Fyll i vårt offertformulär och få en kostnadsfri offert utan krav inom 1 timme.

  Till offert

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer