Hoppa till innehåll

Flyttfirma Varberg

Begär kostnadsfritt hembesök för offert av flytthjälp i Varberg

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Bra flyttfirma i Varberg

  Varberg ligger utmed E6 ungefär mitt mellan Göteborg och Halmstad i norra Halland. Apelviken är ett av Sveriges mest populära vatten för Vindsurfare och Varbergs Fästning och Kallbadhuset är kända turistmål. MB Flytt och Städ finns naturligtvis redo att ta hand om kunder som behöver flytthjälp i Varberg. En flytt är alltid unik till sin karaktär och vi på MB Flytt och Städ är väl medvetna om att det kan kännas krångligt och svårt när man väl bestämt sig för att flytta. Det är just därför vi finns där – för att underlätta och göra din flytt så enkel och okomplicerad som det någonsin går, hela vägen. Vi sätter stor heder i att lyssna till våra kunders behov och önskemål och lever på att behålla vårt goda rykte. Trygghet och säkerhet kommer alltid i första rummet för oss på MB Flytt och Städ. Vi lastar och packar som om alla saker är det mest värdefulla som finns, vi förstår att ni har föremål som kan vara känslomässigt oersättliga och ha stort affektionsvärde.

  Varför välja MB Flytt av alla flyttfirmor i Varberg

  • Vi planerar flytten tillsammans med er och ni får en tydlig offert över kostnader och vad som ingår för att ni ska ha full trygghet genom hela processen.

  • Vi packar med omtanke och använder speciella filtar för att skydda er egendom.

  • Vi har lokalkännedom och använder alltid bästa rutten för att spara tid och pengar åt våra kunder.

  • Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar om något mot förmodan skulle gå snett under flyttarbetet.

  Vårt nya kontor i Halland öppnades som en flyttfirma i Halmstad, men är numera aktiva över hela länet.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer