Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Falkenberg

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Falkenberg

MB Flytt och Städ, Flyttfirma i Falkenberg

Det är lätt att bli överrumplad av allt som måste göras inför en flytt och hur lång tid det tar liksom hur tungt det faktiskt är att flytta allt man äger till ny adress. Oavsett om du har en mindre lägenhet att flytta eller en hel verksamhet så kan vi på MB Städ och Flytt vara dig behjälpliga och se till så att det hela löper både enklare och säkrare. Med lång erfarenhet i branschen och alltid unikt anpassade flyttupplägg har vi den kapacitet och hjälp du behöver oavsett krav. Fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme och kvalitetsgaranti på samtliga uppdrag.

Söker du en pålitlig flyttfirma i Falkenberg? Hör av dig till oss så tar vi över processen.

Behovsanpassade tjänster som matchar dina behov med vår flyttfirma i Falkenberg

Vi vet att en flytt kan kännas besvärlig och har stor förståelse för att samtliga flyttar präglas av sin alldeles egna karaktär. Det är också därför som vi är måna om att erbjuda alla våra kunder helt unika flyttlösningar för just deras behov. Med breda och noggrant formade tjänster är vi vidare också säkra på att allas krav ska kunna uppfyllas. Om vi ska ta helhetsansvar för flytten eller dyka upp för assistans vid utvalda bitar är helt upp till dig.

Behovsanpassade tjänster som matchar dina behov med vår flyttfirma i Falkenberg
Allt du behöver för din flytt i Falkenberg

Allt du behöver för din flytt i Falkenberg

  • Med rätt emballage och struktur kan vi hjälpa dig packa både smart och säkert så att inget kommer till skada vid frakten.
  • Transporten sker i moderna fordon och vi väljer givetvis alltid den snabbaste vägen för att spara både pengar och tid.
  • Med rätt erfarenhet och redskap till vår hjälp flyttar vi dina möbler och ditt företags utrustning både effektivt och säkert.
  • Vi har tillgång till bra magasinering om du har saker du inte vill ta med dig.
  • Med vår flyttstädning kan du stänga dörren bakom dig trygg i vetskapen om att allt är till belåtenhet för den nya ägaren.
  • Distans- eller utlandsflytt? Inga problem. Vi på MB Städ och Flytt kör dig hela vägen fram och ser till så att du kommer tryggt tillrätta.

Effektiv flytthjälp i Falkenberg

MB Flytt och Städ är en väletablerad flyttfirma som dagligen arbetar hårt för att underlätta för kunder i deras vardag. Vår verksamhet utgår från Malmö men vi finns behjälpliga för samtliga privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter landet över. Med flera starka år bakom oss och en ständigt växande och nöjd kundkrets är vi säkra på vad vi klarar av och fortsätter kämpa för att bibehålla det goda rykte vi hittills uppnått.

Behöver du i Falkenberg pålitlig flytthjälp för ett större eller mindre flyttuppdrag? Hör då av dig till oss så ser vi till så att också din flytt blir minnesvärd.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

Effektiv flytthjälp i Falkenberg