Hoppa till innehåll

Flyttfirma Falkenberg

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Bra flyttfirma i Falkenberg

  Det är lätt att bli överrumplad av allt som måste göras inför en flytt och hur lång tid det tar liksom hur tungt det faktiskt är att flytta allt man äger till ny adress. Oavsett om du har en mindre lägenhet att flytta eller en hel verksamhet så kan vi på MB Städ och Flytt vara dig behjälpliga och se till så att det hela löper både enklare och säkrare. Med lång erfarenhet i branschen och alltid unikt anpassade flyttupplägg har vi den kapacitet och hjälp du behöver oavsett krav. Fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme och kvalitetsgaranti på samtliga uppdrag.

  Söker du en pålitlig flyttfirma i Falkenberg? Hör av dig till oss så tar vi över processen.

  Flytthjälp Falkenberg med kunden i fokus

  Vi vet att en flytt kan kännas besvärlig och har stor förståelse för att samtliga flyttar präglas av sin alldeles egna karaktär. Det är också därför som vi är måna om att erbjuda alla våra kunder helt unika flyttlösningar för just deras behov. Med breda och noggrant formade tjänster är vi vidare också säkra på att allas krav ska kunna uppfyllas. Om vi ska ta helhetsansvar för flytten eller dyka upp för assistans vid utvalda bitar är helt upp till dig.

  Varför välja MB Flytt av alla flyttfirmor i Falkenberg

  • Med rätt emballage och struktur kan vi hjälpa dig packa både smart och säkert så att inget kommer till skada vid frakten.
  • Transporten sker i moderna fordon och vi väljer givetvis alltid den snabbaste vägen för att spara både pengar och tid.
  • Med rätt erfarenhet och redskap till vår hjälp flyttar vi dina möbler och ditt företags utrustning både effektivt och säkert.
  • Vi har tillgång till bra magasinering om du har saker du inte vill ta med dig.
  • Med vår flyttstädning kan du stänga dörren bakom dig trygg i vetskapen om att allt är till belåtenhet för den nya ägaren.
  • Distans- eller utlandsflytt? Inga problem. Vi på MB Städ och Flytt kör dig hela vägen fram och ser till så att du kommer tryggt tillrätta.

  Boka flytthjälp i Falkenberg

  MB Flytt och Städ är en väletablerad flyttfirma som dagligen arbetar hårt för att underlätta för kunder i deras vardag. Vår verksamhet utgår från Malmö men vi finns behjälpliga för samtliga privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter landet över. Med flera starka år bakom oss och en ständigt växande och nöjd kundkrets är vi säkra på vad vi klarar av och fortsätter kämpa för att bibehålla det goda rykte vi hittills uppnått.

  Behöver du i Falkenberg pålitlig flytthjälp för ett större eller mindre flyttuppdrag? Hör då av dig till oss så ser vi till så att också din flytt blir minnesvärd.

  Vårt nya kontor i Halland öppnades som en flyttfirma i Halmstad, men är numera aktiva över hela länet.

  Frågor och svar

  När man ska anlita en flyttfirma finns det alltid frågor man bör ställa till firman. Vi har samlat de vanligaste frågorna kunderna ställer.

  » Läs mer

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Se vår prislista

  Även om det inte bara är priset som är viktigt vet vi att man vill kunna skaffa sig en uppfattning om vad det kostar att anlita oss.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer