Hoppa till innehåll

Flyttfirma Malmö Stockholm

MB Flytt agerar flyttfirma Malmö till Stockholm varje vecka. Med hjälp av välplanerade rutter genom hela E4 erbjuder vi prisvärd flytthjälp och kör allt från lösa möbler till oskyddat gods, givetvis utifrån kundens önskemål. Vi gör flytten enkel för dig.

Prisförfrågan på flytt

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Stockholmslinjen via E4an

  MB Flytt kör flera flyttlass ToR längs med E4:an mellan Skåne och Stockholm i veckan. Vår personal och våra förare har stor erfarenhet och vi garanterar att era ägodelar hanteras säkert via den omtyckta Stockholmslinjen. Priset är alltid fast och helt transparent.

  Så fungerar Stockholmslinjen

  Varje vecka hjälper vi till med flytt och transport Malmö till Stockholm, ToR (tur och retur). Efter flera års erfarenhet har vi också samlat på oss ett gott ryckte, vilket har lett till en rejält ökad efterfrågan på denna tjänst.

  Stockholmslinjen täcker även upp för flytt från Stockholm och Lund samt flytt mellan Helsingborg och Stockholm.

  Stockholmslinjen

  Omdömen och recensioner

  Pris för flytt till Stockholm eller Malmö

  På MB Flytt hjälper vi er gärna med att flytta från Malmö till Stockholm eller vice versa. Vi har stor lokalkännedom i båda orterna och det kostar endast 4995 kr extra för avståndet. Begär en kostnadsfri offert för din flytt redan idag!

  Se våra priser

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer