Hoppa till innehåll

Flyttfirma Malmö till Göteborg

MB Flytt agerar flyttfirma Göteborg till Malmö varje vecka. Med hjälp av välplanerade rutter genom hela E4 erbjuder vi prisvärd flytthjälp och kör allt från lösa möbler till oskyddat gods, givetvis utifrån kundens önskemål. Vi gör flytten enkel för dig.

Prisförfrågan på flytt

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 1 timme (gäller kontorstider).

  Fält med * är obligatoriskt att fylla i.

  Långdistansflytt Malmö till Göteborg

  MB Flytt har lång erfarenhet i branschen av att utföra så kallade distansflyttar. Varje vecka så kör vi tur och retur mellan Göteborg till Malmö, med såväl hela bohag som lösa möbler och ägodelar.

  Med vår smarta fraktlösningar har vi de senaste året specialiserat oss på att effektivisera transporterna och bidra till ett minskat utsläpp. Med transporter som uppfyller kundens behov ser vi till att samköra laster över hela landet och på så vis kunna pressa priserna till ett av Sveriges bästa på flytthjälp.

  Så fungerar flytten

  Vi börjar med att planera upp de datum och går igenom ditt behov av vad som ska flyttas. Därefter sammanställer vi en offert som innefattar bäst lösning till lägst pris.

  Mer än så behöver du inte tänka på. Vi ser till att flytten går snabbt och smidigt tillväga och utan bekymmer.

  Stockholmslinjen

  Omdömen och recensioner

  Trygghet och säkerhet i fokus

  När du anlitar oss för din flytt kan du vara trygg med att all vår personal är väl utbildade och att hela ditt bohag är fullt försäkrade via Trygg Hansa.


  Vi följer även kraven för yrkestrafiktillstånd från Transportstyrelsen, allmänna flyttbestämmelserna för konsumenter enligt Bohag 2010, bestämmelser för flyttning av kontorsinventarier enligt Kontor 2003 och riktlinjer enligt Alltrans 2007 för säker transport enligt Sveriges åkeriföretag.

  Pris på flytt Göteborg till Malmö

  Fyll i formuläret nedan med mer information kring ditt bohag och hur mycket saker som ska flyttas. Så återkommer vi till dig inom 1 timme med en kostnadsfri offert.

  Se våra priser

  Vi är försäkrade

  Hos oss är er flytt försäkrad hos Trygg Hansa och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss.

  Vilka är vi då?

  Att flytta är en stor grej. För att du ska känna dig trygg, vill vi berätta vilka vi är och om ansvarskänslan vi känner när vi hanterar dina ägodelar.

  » Läs mer

  Innan ni väljer

  Hur ska man tänka när man bestämmer sig för vilken flyttfirma man ska anlita. Vi har gjort en checklista med saker man ska tänka på.

  » Läs mer

  Kort om rutavdrag

  På våra tjänster kan du självklart göra rutavdrag. Det är individuellt hur mycket man kan dra av, men vi har gjort en generell guide på hur det går till.

  » Läs mer