Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma från Malmö till Göteborg

Flytta från Malmö till Göteborg med MB flytt

Vad skulle du säga om det finns en tjänst som på ett nästan magiskt sätt transporterar dina ägodelar och bohag från ett ställe till ett annat, utan att du behöver lyfta ett finger? Det låter som en dröm, men för oss på MB flytt & Städ är det verklighet. Vår ambition är att vara den hjälpande hand som inte bara underlättar en flytt, utan gör den rolig för dig som påbörjar ett nytt kapitel någonstans i landet. Om du ska flytta från exempelvis Malmö till Göteborg så erbjuder vi distansflytt där vi transporterar allt ditt bohag hela vägen fram till dörren till Göteborg. All energi, tid och pengar som annars läggs på att flytta kan du spara till oss –  välkommen till MB flytt & Städ! 

Enkel långflytt med flytthjälp från Malmö till Göteborg

Vi finns där för de som ska inleda ett nytt kapitel i sina liv någonstans i landet, och behöver flytta sitt bohag och ägodelar. Oftast innebär en flytt något positivt i form av förändring i livet, men i många fall är det inte bara glädjefyllt eftersom flytten av bohag kan vara stressigt, energi- och tidskrävande samt dyrt. I synnerhet gäller det om det rör sig kring en långflytt, från exempelvis Malmö till Göteborg och då behöver du låna ett släp om du inte äger ett sådant, dessutom måste du vara behörig för att köra släpet om det överstiger en viss vikt. Att lära sig köra med släp är sällan en dans på rosor, fastän du är en van och skicklig förare. Så varför inte överlåta flytten till de som faktiskt arbetar heltid med detta? MB flytt & Städ hjälper till med planering, packning och städning till transporten. Dessutom hjälper vi till med uppackning samt montering vid slutdesitionation om det så önskas. Vi säkerställer att flytten går professionellt till och att alla ägodelar bevara sitt goda skick. 

 

Billig Distansflytt från Malmö till Göteborg

Vi på MB flytt & Städ har konkurrenskraftiga priser och erbjuder billig distansflytt från Malmö till Göteborg, eller andra delar i landet. Du har dessutom möjlighet att skräddarsy våra tjänster så att den passar dig och dina förutsättningar på bästa sätt. Våra kunders behov styr vilka resurser vi sätter in för att flytten ska gå säkert och smidigt. Vi är måna om våra kunders behov och därför använder vi moderna bilar med GPS för att ta den kortaste och snabbaste vägen mellan två adresser. På så sätt sparar både du och vi pengar och tid. 

Kontakta oss för skräddarsydd flytt mellan Malmö och Göteborg! 

Om du ska flytta och önskar att någon professionell hjälper dig med allt vad det innebär att flytta, är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi erbjuder även en gratis offert där du ser vad priset ligger på för flytten, därefter kan du själv ta ställning till om du vill ha vår tjänst. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du har planer för en distansflytt – för frågor och funderingar, kontakta gärna 0770 – 22 05 51 för mer information.