Hoppa till innehåll

Artiklar

Här kan du ta del av informativa och utbildande artiklar kring det som rör flytt, städ och allt där till. Vi publicerar löpande högkvalitativt innehåll för att hjälpa dig som läsare att underlätta processen kring din flytt.

Flytta med katt
När du flyttar till ett nytt hem med din katt, är det viktigt att ge katten tid att anpassa sig till den nya miljön. Generellt rekommenderas att katten hålls inomhus i minst två veckor efter flytten. Under denna period bör du försöka vara hemma så mycket som möjligt, hålla kvar vid rutiner och se till att katten äter som den ska.
Rengöra tvättmaskin
Som de flesta andra vitvaror i hemmet behöver man ibland rengöra sin tvättmaskin. Här går vi igenom enkla tips och tricks man kan använda sig av för att enkelt rengöra tvättmaskinen.
Hur fungerar RUT-avdrag
RUT-avdraget är en skattereduktion som man kan utnyttja när man anlitar ett företag för hushållsnära tjänster. Vid flytthjälp kan du nyttja avdraget för att dra av upp till 50 procent av arbetskostnaden. Här går vi igenom allt du behöver veta om RUT-avdrag vid flytt
Städa med ättika
Att städa med ättika låter dig spara pengar. Idag har nästan varje rum i hemmet ett eget rengöringsmedel vilket kan bli kostsamt. Dessutom är det bättre för miljön! Nedan går vi igenom allt du behöver veta om egen fönsterputs och övrig städning med ättika.
Att tänka på vid flytt hemifrån

Flytta hemifrån

Att ta klivet ut i vuxenlivet och etablera sitt eget hem är en betydande händelse. Det är en tid av spännande förändringar, men det innebär också nya ansvar och kostnader. Låt oss hjälpa dig att navigera genom denna process. Vi kommer att ge dig en omfattande checklista, tips på nödvändigheter att köpa och fixa, samt en översikt över de potentiella kostnaderna för att flytta hemifrån.