Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Laholm

Begär kostnadsfritt hembesök
MB Flytt och Städ din flyttfirma i Laholm

MB Flytt och Städ din flyttfirma i Laholm

Det är sällan helt okomplicerat att flytta och vi blir ofta kontaktade av människor som överrumplats av hur mycket tid och energi det faktiskt krävs för att ta sig vidare från en adress till en annan. Det ska packas och planeras i god tid för att sedan bäras och fraktas och när den biten är klar så återstår fortfarande den omfattande flyttstädningen.

Skulle du vilja slippa hela projektet och istället rikta ditt fulla fokus på framtiden? Vi på MB Flytt och Städ levererar dig gärna hjälpen du behöver. Vi är en väletablerad flyttfirma med huvudsäte i Malmö men med kapacitet och möjlighet att hjälpa både privatpersoner liksom företag, stora som små landet över. Med allomfattande flyttjänster och erfarenhet från flera år i branschen kommer vi kunna vara dig behjälplig oavsett uppdragets förutsättningar och omfattning. Tveka inte utan kontakta oss och låt oss höra mer om din kommande flytt för att därefter forma en lösning som matchar.

Därför väljer våra kunder oss som deras flyttfirma i Laholm

 • Allomfattande flyttjänster
 • All planering sker tillsammans med kunden
 • Vi lämnar alltid över en tydlig offert med full insyn i arbetet
 • Full försäkring
 • Nöjd-kund-garant omfattande samtliga arbetsinsatser
 • God lokalkännedom
 • Stor förståelse för affektionsvärde
Därför väljer våra kunder oss som deras flyttfirma i Laholm
Professionell flytthjälp i Laholm med otaliga fördelar

Professionell flytthjälp i Laholm med otaliga fördelar

Oavsett om det är en liten etta som ska tömmas eller en omfattande företagsverksamhet som ska vidare så kan vi på MB Flytt och Städ hjälpa till från början till slut. Vi är väl införstådda med hur varierande behoven är och svarar därför alltid med behovsanpassad flytthjälp unik utifrån varje kunds situation.

 • När du anlitar oss kan du tryggt lämna över ansvaret kring allt det praktiska till oss eller få hjälp med just de moment som du allra helst vill slippa.
 • Du behöver inte lösa transporten för flyttlasset. Vi har flyttbilar för alla tillfällen med stor kapacitet för att göra transporten effektivare.
 • Utöver det självklara i att flytten blir oerhört mycket enklare för dig så kommer den också att bli säkrare. Givetvis är vi fullt försäkrade under hela arbetet och skulle någon olycka eller skada mot förmodan uppstå så kommer du att bli ersatt utifrån dess omfattning.
 • Lägg till flyttstädning i din beställning eller ta hjälp av en städfirma så kan du tryggt stänga dörren bakom dig så fort du fått nyckeln till din nya bostad i vetskap om att den gamla lämnas över i ett fullgott skick.
 • Möbler, företagsmaterial eller kartonger du inte vill ha med dig? Då kan vi ordna med magasinering i torra och övervakade lokaler för att sedan leverera dig dem då du vill ha tillbaka dem.

Boka flytt i Laholm

När vi startade vår flyttfirma var det med en förhoppning om att kunna underlätta för samtliga oavsett om det rör sig om en privatflytt eller en kontorsflytt oberoende av storlek. Med flera starka år bakom oss vet vi att vi lyckats och vänder oss nu till dig i Laholm med en förfrågan om vad du skulle behöva för att göra ditt flyttillfälle enklare. Packning, bärhjälp, transport, flyttstädning, magasinering eller en allomfattande lösning? Kontakta oss så löser vi det åt dig.

 

MB FLYTT OCH STÄD började som flyttfirma i Malmö, men har expanderat och arbetar numera i större delen av Sverige, bland annat i Stockholm.

Boka flytt i Laholm