Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flytta från Malmö till Stockholm

Flytta från Malmö till Stockholm med MB flytt

Planerar du att flytta från Malmö till Stockholm? Det kanske är dags för en ny sysselsättning, miljöombyte, eller för att flytta ihop med din partner kanske? Eller så rör det sig om en företagsflytt eller kontorsflytt? I sådana fall har du hittat rätt! Vi på MB Flytt och Städ erbjuder nämligen både privat- och företagsflytt för dig som ska flytta från Malmö till Stockholm. Vi erbjuder flertalet flyttjänster, bland annat städning, packning, transport, och magasinering. Detta innebär att du kan spara oändligt mycket tid och energi på att låta oss ta hand om de tyngre delarna. Vi är en flyttfirma med professionell personal som utför flyttar smidigt och på bästa sätt, beträffande säkerhet kring dina möbler bland annat. Vår flyttning är effektiv, snabb, smidig och trygg. Du kan räkna med att allt ditt bohag transporteras säkert genom Sverige. Du kan se mer information om vår service, flytthjälp, och MB Flytt och Städ, på den här sidan.

Enkel långflytt med flytthjälp från Malmö till Stockholm

Det finns flertalet fördelar med att låta en flyttfirma genomföra din flytt från Malmö till Stockholm. Det underlättar för dig som privatperson eller företag, att överlåta flyttmomenten till oss. Vi arbetar effektivt och med erfarenhet. Vi vet vilken turordning saker och ting bör ske. Med vår hjälp kan du också räkna med att dina möbler kommer fram på ett säkert sätt. En långflytt är spännande och roligt, men det innefattar även en hel del arbete. Du kan naturligtvis spara en slant på att flytta på egen hand. Vi rekommenderar dock att vända sig till en flyttfirma, då alla delmoment av flytten genomförs snabbt, enkelt, och smidigt, vilket kanske inte fallet om man flyttar helt själv. Vi finns alltid här för att hjälpa våra kunder, oavsett om det är en distansflytt eller utlandsflytt. En flytt från Malmö till Sverige kan också anses vara en långflytt eftersom det tar tid att transportera bohag. Det kanske också är så att du behöver hjälp med magasinering och flyttstädning och då underlättar det med en professionell flyttfirma. Vi gör din långflytt enkel!  

Billig Distansflytt från Malmö till Stockholm

Om du vill ha en billig distansflytt från Malmö till Stockholm är vi på MB Flytt och Städ en valmöjlighet för just detta. Det beror på att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra flyttjänster. Du kan dessutom skräddarsy tjänster hos oss på MB Flytt och Städ. Faktum är att det kan vara värt att investera i några av våra flyttjänster, såsom flyttstädning, just för att underlätta för dig själv. Om ni är en barnfamilj eller ett företag som ska flytta från Malmö till Stockholm, då finns det flertalet saker att organisera redan. Genom att ta hjälp från oss kan vi garantera en professionell och trygg flytt genom Sverige som dessutom går snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla våra kunder ett kostnadsfritt hembesök med gratis offert av flytthjälp i Malmö. Efter att vi har noggrant diskuterat offert och eventuella önskemål från dig som kund kan vi påbörja flytten.

Kontakta oss för skräddarsydd flytt mellan Malmö och Stockholm! 

För oss på MB Flytt och Städ, är det viktigt att våra kunder sätts i centrum och uppmärksammas för behov och önskemål. Vi har därför en öppen dialog med er och kommer tillsammans överens om vad som är viktigt för eran flytt. Ni kanske eftertraktar en professionell flyttstädning men har egen magasinering exempelvis. Då kan vi skapa en skräddarsydd flytt mellan Malmö och Stockholm med flyttstädning men utan magasinering. Det är helt upp till dig som kund. Första steget är dock att vi skickar en gratis offert till er! Om du behöver hjälp att flytta till en ny plats med så bra flytthjälp som möjligt, finns vi här för att hjälpa dig. Välkommen till oss på MB Flytt och Städ!