Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – MB Clean och Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flytta från Göteborg till Malmö

Flytta från Göteborg till Malmö med MB flytt

Funderar du på om det är värt att betala för flytthjälp? Hos oss på MB flytt & Städ får du inte bara flytthjälp, du får även hjälp med planering, packning, städning samt montering vid slutdesitionation om så önskas. Vi arbetar för att du som kund hos oss ska få en optimal och lättsam flyttupplevelse. Vi vet att flytt och allt vad det innebär är påfrestande och sällan lägligt, så varför inte ta hjälp av proffsen som gör detta på heltid? Läs mer i denna artikel för att se vad vi kan erbjuda dig som ska flytta!

Enkel långflytt med flytthjälp från Göteborg till Malmö

Få en enkel långflytt med flytthjälp från Göteborg till Malmö med hjälp av oss på MB flytt & Städ. Vi finns där för dig som ska inleda ett nytt kapitel i ditt liv någonstans i landet, och behöver flytta bohaget och dina ägodelar. En flytt brukar innebära en positiv förändring i livet, kanske är det ett nytt jobb som tar dig till en annan stad? Även om det är starten på ett roligt kapitel så behöver det inte vara en rolig start, eftersom flytten i sig oftast innebär ett tid- och energislukande samt kan det stå dig ganska dyrt.

I synnerhet gäller det om det rör sig kring en långflytt, från exempelvis Göteborg till Malmö och då behöver du låna ett släp om du inte äger ett sådant, dessutom måste du vara behörig för att köra släpet om det överstiger en viss vikt. Att lära sig köra med släp är sällan en dans på rosor, fastän du är en van och skicklig bilförare. Så varför inte överlåta flytten till de som faktiskt arbetar heltid med detta? MB flytt & Städ hjälper till med planering, packning och städning till transporten. Dessutom hjälper vi till med uppackning samt montering vid slutdesitionation om det så önskas. Vi säkerställer att flytten går professionellt till och att alla ägodelar bevara sitt goda skick. 

Billig Distansflytt från Göteborg till Malmö 

Vi på MB flytt & Städ är måna om att våra kunder ska få bra upplevelser och få ut så mycket som möjligt av våra tjänster, därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser samt skräddarsydda tjänster för att passa varje persons förutsättningar och behov. Vi förstår att varje situation är olik den andra och att behoven skiljer sig åt. Vi på MB flytt & Städ är flexibla och anpassningsbara, vi hjälper till med planering, packning och städning till transporten, samt om det önskas hjälper vi till med uppackning och montering vid slutdestionation i Malmö. Som kund hos oss sparar du tid, energi och pengar! 

Kontakta oss för skräddarsydd flytt mellan Göteborg och Malmö!

Om detta verkar intressant och om du är i behov av professionell hjälp för distansflytten, så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss så kan vi diskutera din situation och förutsättningar, för att sedan skräddarsy en tjänst som passar dig bäst. Offerten för detta är även gratis så att du kan fatta ett beslut efter du har fått se upplägget och priset. Vi är mycket måna om att du som flyttar ska få en så trivsam och smidig upplevelse som möjligt. Har du frågor eller funderingar eller önskar få en offert, kontakta oss då gärna på 0770 – 22 05 51 eller maila till oss på info@mbfkytt.se för mer information. Välkommen!